Håndsrækning sikrer ny maritim legeplads i Lønstrup.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor i Lønstrup er der nu en legeplads under etablering midt i Lønstrup by.

- Jeg er vildt glad for, at det nu lykkes at få etableret en legeplads her i Lønstrup, for det har været et ønske gennem mange år, fortæller initiativtager Vibe Falkenberg.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede Vibe Falkenberg den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed er der en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner på vej til legeområdet, som ventes at stå klar til brug i midten af juli.

- Jeg har boet i Lønstrup i 40 år og har tidligere arbejdet på turistkontoret, hvor vi ofte fik at vide, at der mangler aktiviteter for børn i byen. Hele vejen gennem byen får børnene at vide, at de ikke må røre og kun kigge, når familien besøger gallerier og kunsthåndværkere. Derfor har det været et ønske at etablere et sted, hvor børnene kan boltre sig, fortæller Vibe Falkenberg.

Legepladsen bliver etableret på Vibe Falkenbergs grund på Strandvejen og for at sikre, at legepladsen passer ind i Lønstrups maritime udtryk, bliver den udført som en fiskerbåd. Det er lykkedes Vibe Falkenberg at få bjælker fra havnen i Strandby og andre rekvisitter, der understøtter Lønstrups identitet.

- Det vil endvidere blive opstillet borde, hvor man kan indtage sin madpakke og tage et hvil, siger Vibe Falkenberg.

Der uddeles i alt 50.000 kroner, og de to øvrige nominerede får hver 25.000 kroner. Den selvejende institution, Tornby Gl. Købmandsgård, henter støtte til udskiftning af vinduerne i bygningen. Desuden er der givet penge til et formidlingsprojekt, som - via skilte på historiske bygninger - skal fortælle Lønstrups historie.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.