Støtte fra Sol og Strand giver nyt liv til et af Løkkens vartegn.

 

Den selvejende institution, Løkken Redningshus, henter størst opbakning fra sommerhusejere hos Sol og Strands kontor i Løkken og modtager derfor 25.000 kroner fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.

Sommerhusejerne kunne vælge blandt i alt tre nominerede projekter, og glæden var stor hos formand Mariann Andersen, da det stod klart, at redningshuset hentede flest stemmer.

- Vi håbede på at vinde, for vi synes jo selv, at vi har et godt projekt, men vi vidste jo ikke hvilke andre projekter, vi har oppe imod, siger Mariann Andersen.

Pengene skal indgå i en større renovering af Løkken Redningshus på Ndr. Strandvej. For fem år siden gik stormen ”Egon” hårdt ud over det gamle hus, og en overgang frygtede man, at det blev husets endeligt. Hjørring Kommune besluttede imidlertid at bevilge penge til genopbygningen af huset, og i 2017 blev det overdraget til den selvejende institution. Siden har der ikke været foretaget reparationer på huset, og nu trænger det voldsomt til en kærlig hånd.

- Vi skal bruge næsten 400.000 kroner til renovering af huset og søger alle de fonde vi overhovedet har mulighed for. Alle bidrag har betydning og med håndsrækningen på de 25.000 kroner, kan vi komme i gang med at reparere fugerne, siger Mariann Andersen, der håber på fortsat velvilje til at støtte arbejdet for at bevare redningshuset.

- Udover at det er flot hus, er det en del af Løkkens historie, og det er vigtigt at bevare for eftertiden. For mig personligt har det også en betydning, da min far var den sidste skipper på redningsbåden, inden stationen blev nedlagt i 1973. Jeg har stået ved det hus mange gange og set min far, når han og de andre sejlede ud på øvelse, fortæller Mariann Andersen.

Foruden Løkkens Redningshus kan de to øvrige nominerede, Løkken.dk og Løkken Golfklub, se frem til at modtage en håndsrækning på hver 12.500 kroner.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.