Cold Hawaii’s venner henter størst opbakning fra ejerne af sommerhuse.

 

Friends of Cold Hawaii hentede den største opbakning fra sommerhusejerne, der er tilknyttet Sol og Strands kontor i Klitmøller og kan dermed se frem til en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner.

I forbindelse med uddelingen af støtte fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” kunne sommerhusejerne vælge blandt i alt tre nominerede projekter. Og glæden var stor, da det stod klart, at ”vennerne” hentede flest stemmer.

- Vi havde håbet på støtte men havde ikke forventet det, så vi er virkelig glade for, at sommerhusejerne kan lide vores projekt, lyder det fra projektleder for Friends of Cold Hawaii, Kristian Kjøller.

Den økonomiske håndsrækning skal indgå i budgettet til det kommende Cold Hawaii Games, der finder sted 13.-20. september. Her vil Klitmøller danne rammen om en række sportsevents for både professionelle og amatører.

- Vi er en række foreninger, der arbejder sammen om begivenheden, for det kræver et arrangement af den størrelse. Der bliver blandt andet cykelløb, skaterkonkurrencer, wakeboarding, bodyboarding, surfing og meget mere. Der bliver også meget at se på for tilskuerne – vi har eksempelvis et Kite Big Air stævne, hvor nogle af verdens bedste kitesurfere deltager, fortæller Kristian Kjøller, der håber på, at der kommer flere bidragsydere.

Det er andet år i træk, at ”Cold Hawaii Games” afvikles, og sidste år besøgte godt 2000 gæster og atleter Klitmøller i løbet af den uge, arrangementet varede.

- Det har stor betydning for vores område både i forhold til bosætning og turisme. Det er med til at vise vores natur frem, vores fællesskab og områdets mange muligheder for at dyrke forskelige vandsportsaktiviteter på international plan, siger Kristian Kjøller.

Sol og Strand i Klitmøller uddeler i alt 50.000 kroner, og Vorupør Boldklub får 12.500 kroner til fejring af klubbens 90-års jubilæum. Samme beløb får Foreningen Lildstrand Landingsplads, der vil bruge pengene til indkøb af bord- og bænkesæt.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.