Ny turistinformation i Hals tættere på at blive realiseret.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands Hals-kontor, er drømmen om at etablere en ny turistinformation midt i Hals nu tæt på at kunne blive ført ud i livet.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede Hals Turistforening den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed kan de nu se frem til at modtage en økonomisk håndsrækning på 20.000 kroner.

- Med støtten fra Sol og Strand er vi nu nået op på 110.000 kroner af de i alt 170.000 kroner, som er nødvendige for at få etableret den container, der skal indeholde turistinformationen. Vi har en ordre klar på containeren og har også fået en tilladelse til opsætning. Vi mangler faktisk bare den sidste sum penge, og vi håber virkelig, at det vil lykkes os at få de sidste penge hjem, så vi kan få turistinformationen etableret i år, siger Ulla Manstrup, der er formand for Hals Turistforening.

Siden det lokale turistbureau lukkede for omkring fire år siden, har der været turistservice på byens bibliotek og senest på Hals Museum. Ønsket er at få informationen mere frem i lyset for bedre at kunne servicere områdets mange feriegæster. Det er derfor besluttet at ombygge en container, som skal placeres på parkeringspladsen ved rundkørslen midt i byen. - Containeren skal indeholde brochurer og en infoskærm, som fortæller om områdets muligheder og tilbud fra butikker og restauranter. Vores håb er, at de lokale erhvervsdrivende vil betale et beløb for, at deres produkt markedsføres på infoskærmen. På grund af den centrale placering, bliver containeren synlig for alle, siger Ulla Manstrup.

Containeren vil som udgangspunkt være ubemandet. Håbet er dog, at frivillige, som har lyst og tid, vil melde sig til at tage del i informationsarbejdet nogle timer om ugen.

Der uddeles i alt 40.000 kroner, og der er desuden 10.000 kroner til hver af de to andre nominerede. Øster Hurup Borgerforening får penge til etablering af flagallé i forbindelse med det årlige træf for amerikanerbiler ”US Car Camp”, som finder sted i uge 30 i Fruerlund Parken i Øster Hurup. Også initiativtagerne bag Koldkær Vandverden, som er et nyt projekt, der skal involvere et varmtvandsbassin, udendørs badesø, børnebassin, sauna og wellnessfaciliteter, modtager penge.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.