Håndsrækning til nyskabende madfestival.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor i Gilleleje får foreningen Byens Venner, Hornbæk støtte til et arrangement, der skal sætte fokus på det overflødighedshorn af lokale fødevareproducenter, som Nordsjælland rummer.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede projektet ”Kongernes Spisekammer” den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed er der en økonomisk håndsrækning på 15.000 kroner på vej til projektet, og det glæder Claus Bottelet fra foreningen.

- Vi havde ikke forventet at få støtte, så der var stor jubel, da vi fik beskeden om, at vores arrangement havde fået de fleste stemmer, siger han.

Arrangementet skulle have været afholdt den sidste weekend i juni men det har covid-19 sat en stopper for. I stedet skal pengene bruges næste år, hvor ”Kongernes Spisekammer” afvikles 26.-27. juni på parkeringspladsen på Vestre Stejlebakke. Her vil pladsen blive omdannet til et mekka af lokale fødevarer.

- Hele Nordsjælland er jo en del af ”Kongernes Nordsjælland” - derfor faldt det nærliggende at kalde madmarkedet ”Kongernes Spisekammer” også for at illustrere, at vi har rigtig mange dygtige og spændende producenter. Dem vil vi gerne sikre mere synlighed, så både fastboende og de gæster, der besøger området ved, at de eksempelvis kan køre til Græsted og købe økologisk kød, siger Claus Bottelet.

Foreløbig deltager omkring 50 producenter, som vil vise, hvad de kan præstere inden for madvarer, vin og øl og desuden vil en række anerkendte kokke fremtrylle retter af sæsonens råvarer.

- Vi har fokus på bæredygtighed og dermed på den korteste vej fra Hav og Jord til Bord. Derfor vil kokkene anvende de råvarer, vi har nem adgang til, fortæller Claus Bottelet.

Der uddeles i alt 30.000 kroner fra Sol og Strand Gilleleje, og de to øvrige nominerede får hver 7.500 kroner. Helsingør Gospel henter penge til afholdelse af en koncert for ”Red Barnet” i Helsingør. Foreningen ”H.H.I.”, der henvender sig til folk med særlige behov, får støtte til indkøb af spillertøj.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.