Sol og Strands håndsrækning til ”Martha”.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor Fanø får ”Foreningen Martha” nu mulighed for blandt andet at indlede arbejdet med etablering af en anløbsbro ved ”Langelinie” i Nordby.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede turbåden ”Martha” den største opbakning, da sommerhusejerne skulle afgive deres stemme på i alt tre nominerede projekter. Dermed er der nu en økonomisk håndsrækning på 15.000 kroner på vej til foreningen.

- Det er bare fantastisk, lyder det fra kasserer i foreningen, Hans Christian Hansen.

Foreningen, der er partnere i Naturpark Vadehavet, overtog ”Martha” i juni sidste år fra foreningen Skøgum i Ribe, som havde svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Bestyrelsens formand er Willy Morgenstern, som i øvrigt ejede Martha fra 1976-2008.

For halvanden måned siden var Martha ude på sin ”jomfrutur” med gæster – på grund af coronasituationen blev det dog med færre gæster end de 12, som båden har plads til. Turbåden tilbyder havnerundfart i Esbjerg Havn, tur til sælbanker og næste år er planen at lave en sejlads fra Sønderho til Ribe.

- Vi oplever stor interesse for at komme med ud at sejle og fra dem der har været med, har vi udelukkende fået positive reaktioner, så det er dejligt, siger Hans Christian Hansen.

Foreningen består af frivillige, som varetager alt fra salg af billetter og vedligeholdelse til udarbejdelse af informationsmateriale og sejlads.

- Vi er en flok pensionerede skibsførere, der har de påkrævende certifikater. Mange af os tilhører den generation, som blev uddannet på Fanø Navigationsskole, og vi har det sjovt sammen. Vi har haft nogle gode og lærerige timer sammen for at få projektet ført ud i livet, siger Hans Christian Hansen.

Der uddeles i alt 30.000 kroner, og de to øvrige nominerede kandidater i håndsrækningen kan se frem til at modtage hver 7.500 kroner. Fanø Sejlklubs juniorafdeling får støtte til deres arbejde. Endvidere er der støttekroner på vej til Rindby Strand Grundejerforening og Fanøvesterhavsbad Grundejerforening, som vil bruge pengene på at sikre bedre adgang til strandene ad en række badestier.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.