Håndsrækning til bedre adgangsforhold til stranden i Blåvand.

 

Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands kontor i Blåvand er det nu muligt at indlede arbejdet med et etablere en sti til stranden i Blåvand for at sikre, at gangbesværede og familier med barnevogne også kan nyde den smukke strandstrækning.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter. I år hentede Vejlaug Vest, som er en afdeling under Blåvand Grundejerforening, den største opbakning, da sommerhusejerne skulle stemme på i alt tre nominerede projekter.

Dermed kan lauget nu se frem til at modtage en økonomisk håndsrækning på 25.000 kroner.

- Flere har henvendt sig til os, fordi det er svært for folk, der ikke er så mobile at komme på stranden, så den udfordring har vi taget på os, siger Hans Hansen, der er formand for Vejlaug Vest og desuden bestyrelsesmedlem i Blåvand Grundejerforening.

Ifølge Hans Hansen er planen at etablere en trædesti gennem klitterne – hvilken løsning der vælges er endnu for tidligt at sige.

- Det går vi i gang med at undersøge nu, og vi skal blandt andet se på en sti, der er etableret i Vedersø. Det er vigtigt for os, at det er en løsning, der kræver minimal vedligeholdelse og derfor vil vi foretrække en løsning, der kan pakkes ned om vinteren, fortæller Hans Hansen, der forventer, at projektet er ført ud i livet til sæson 2021.

- Med pengene fra Sol og Strand kan vi komme i gang med det indledende arbejde, men vi har dog behov for yderligere finansiering for at nå i mål. Derfor håber vi på velvilje både fra kommune og fra andre potentielle bidragsydere, for det er uden tvivl et projekt, som vil få stor betydning for en turistdestination som Blåvand, siger Hans Hansen.

Sol og Strand i Blåvand uddeler i alt 50.000 kroner, og de to øvrige nominerede projekter er Destination Vesterhavet, som modtager 12.500 kroner til et vartegn, der indikerer Danmarks vestligste punkt nedenfor Blåvandshuk Fyr. Samme beløb modtager Grundejerforeningen Jegum Ferieland, der har søgt om penge til fornyelse af en legeplads i området.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.