Anerkendelse af lokale idsjæle.

 

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter, og i år er Sol og Strand Bjerregaard med til at understøtte et ønske om bedre turistservice i Nr. Nebel, Bork Havn, Henne Strand og Bjerregaard og desuden støtte til indkøb af motions- og legeredskaber på motionssstier og til afholdelse af en kunstudstilling.

Bureauchef Heidi Henriksen Skjøtt har uddelt i alt 50.000 kroner, og halvdelen af pengene går til en gruppe, der ønsker at etablere en ny turistforening. Og det vækker glæde hos en af initiativtagerne, Jens Høy.

- Tidligere havde vi en turistinformation, der var åbent hver dag, men i forbindelse med kommunalreformen blev turistforeningerne nedlagt, og det har medført en dårligere service og information overfor turisterne. Vi ønsker derfor at etablere en ny turistforening, som dækker Nr. Nebel, Bork Havn, Henne Strand og Bjerregaard for på den måde at sikre en mere lokal turistservice, som ikke kun kan tage godt hånd om vores gæster men blandt andet også arbejde for bedre forhold ved strandene og sørge for udarbejdelse af informationsmateriale som eksempelvis cykelstikort mv., siger Jens Høy.

Nu er næste skridt er at få etableret foreningen, og derfor skal der rekruttere medlemmer til bestyrelsen- håbet er, at repræsentanter fra blandt andet erhvervslivet og sommerhusejere vil tage del i arbejdet.

- I starten kan Nr. Nebel Håndværker og Handelsstandsforening være fødselshjælper i forhold til at få lavet vedtægter og oprettet et cvr-nummer, som er nødvendig for, at vi kan søge flere midler til projektet, fortæller Jens Høy.

Udover penge til forbedret turistservice er der også penge til Skaven Strand Grundejerforening, som kan se frem til at få 12.500 kroner. Sidste år fik foreningen etableret tre kondistier i området og ønsket er at etablere motions- og legeredskaber på ruterne.

Samme beløb kan foreningen ”Kunst i Slusen” se frem til – foreningen ønsker at udbrede kendskabet til kunst i lokalområdet ved hjælp af både kendte og lokale kunstere og planlægger derfor en udstilling i august i Hvide Sande.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.