Håndsrækning til legeplads og multihytte i Skovby.

 

Skovby Landsbylaug hentede størst opbakning fra sommerhusejere, der er tilknyttet Sol og Strands kontor på Als og modtager dermed 20.000 kroner fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.


Sommerhusejerne kunne vælge blandt i alt tre nominerede projekter, og glæden var stor, da det stod klart, at lauget hentede flest stemmer.

- Vi havde ikke forventet det, men vi synes selv, at vi har et rigtig godt projekt, så vi utrolig glade for opbakningen, siger Steven Bock fra lauget.

Med de 20.000 kroner er Skovby Landsbylaug nu så langt, at arbejdet med at etablere en planlagt legeplads og en multihytte med bålsted på Ringriderpladsen kan gå i gang.

- Med pengene fra Sol og Strand, fra vores laug, fra andre fonde og fra kommunen, er det nu muligt at gå i gang med etableringen. Vi havde håbet, at det kunne være klar i løbet af sommeren, men det er nok en kende urealistisk, så vi håber, at vi kan tage det i brug til efteråret, siger Steven Bock, der ser frem til, at projektet står færdigt.

- Vi har manglet et samlingssted og en legeplads i byen, og med det her projekt får vi begge dele. Det får stor betydning – ikke kun for os der bor her men i lige så høj grad for alle de turister, der besøger vores område, siger Steven Bock og tilføjer, at omkring 40 procent af alle turisterne i Sønderborg Kommune overnatter i Skovby-området.

Udover Skovby Landsbylaug er der også penge til de to øvrige nominerede, som modtager hver 10.000 kroner. Fem landsbylaug på Broagerland har ansøgt om penge til indkøb og opsætning af ti bænke i området. Endvidere får Kær Halvø Landsbylaug støtte til indkøb i alt 27 dispensere til indsamling af strandaffald i Sønderborg Kommune.

Bureauchef hos Sol og Strand på Als, Henrik Høi, glæder sig over, at han en gang om året får mulighed for at støtte lokale projekter, som kan være til nytte og fornøjelse for både fastboende og feriegæster.

- Det har stor betydning for os som feriehusudlejningsvirksomhed, at vi har en attraktiv feriedestination, og her spiller lokalsamfundet en afgørende rolle. Sol og Strands Lokale Håndsrækning er en god mulighed for dels at anerkende lokale ildsjæle og dels at medvirke til at realisere projekter, siger bureauchefen.

Sol og Strand har afsat i alt en million kroner til projekter i de 21 lokalområder, hvor virksomheden har kontor.

 

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.