Firmaprofil

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Ilsigvej 21, Hune
DK-9492 Blokhus

Tel: +45 99 44 44 44
Fax: +45 99 44 44 45
info@sologstrand.dk

 

CVR: 10658446

Om Sol og Strand

Sol og Strand Feriehusudlejning udlejer omkring 6500 private sommerhuse i hele Danmark. Hos os finder I mange forskellige typer af sommerhuse og ferielejligheder i alle størrelser og prisklasser. Vi udlejer sommerhuse i Danmarks mest populære feriedestinationer, og I kan nemt finde et kystnært luksus sommerhus, eller et billigt sommerhus der ligger inde i landet. For at gøre jeres ferie endnu bedre, tilbyder vi også, at I kan tilkøbe forskellige serviceydelser, som for eksempel slutrengøring samt leje af sengelinned, barnesenge og barnestole. Hvis I har særlige behov eller ønsker, fx at det ønskede sommerhus skal indeholde klaver eller have mulighed for opstaldning af heste, så tilbyder vi også det. Ring til en af vores ferierådgivere og hør om jeres muligheder eller udforsk vores website for at finde det sommerhus, der passer bedst til jer.

Vores mission

Det er vores mission at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau, når I holder ferie i Danmark.

Vi varetager udelukkende udlejning af danske sommerhuse og ferielejligheder. Vi lægger vægt på, at vores gæster er sikret godt før, under og efter opholdet. Derfor har vi, som det eneste danske bureau indenfor sommerhusudlejning, på vegne af vores gæster tegnet en gratis afbestillings- og indboforsikring. Vi kalder den vores tryghedspakke. Derudover fokuserer vi på kvaliteten af vores udlejningsobjekter. Vores sommerhuse og ferielejligheder bliver løbende kontrolleret af vores rådgivere. Der tjekkes op på, at husene og lejlighederne er i overensstemmelse med den Sol og Strand-kvalificering, de har fået. Det er jeres garanti for, at I får en vellykket ferie.

Vores vision

For det første vil vi være kendt for at sætte feriegæsten i centrum og yde landets bedste gæsteservice. Vi yder gæsteservice telefonisk, pr. mail, online og på de sociale medier samt selvfølgelig via vores 150 ferierådgivere, der er fordelt på vores 21 lokale bureauer indenfor sommerhusudlejning, som findes i hele Danmark.

For det andet ønsker vi at blive den største formidler af danske sommerhuse. Vi ønsker at være sommerhusejernes foretrukne bureau indenfor sommerhusudlejning og blive kendt for, at deres sommerhuse er i gode hænder. Vi ønsker at have et tæt samarbejde og en tæt dialog med vores sommerhusejere, således at vi i fællesskab sikrer den ønskede udlejning af sommerhuset.

Vores samarbejdspartner

Vi er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der sikrer både lejer og ejer. Derudover samarbejder vi med en lang række interesseorganisationer, der har til formål at markedsføre Danmark som en god feriedestination. I hele Danmark har vores lokalbureauer særlige samarbejdsaftaler med lokale turismeaktører og andre relevante erhvervsdrivende omkring markedsføringen af lige netop deres destination. Derudover har Sol og Strand indgået samarbejde med mange af Danmarks største attraktioner som fx LEGOLAND, Den Blå Planet og Odense ZOO. Så når I lejer sommerhus hos os, kan I samtidigt købe entrébilletter med rabat.


Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.