Feriehusudlejning

Sol og Strand Feriehusudlejning har eksisteret siden 1979 og er i dag med mange tusinder feriehuse en af de største feriehusudlejningsvirksomheder i Danmark. Sol og Strand er en kompetent partner på markedet, der kan byde på over 40 års erfaring, både når I vil leje jeres feriehus ud, men også når I leder efter det rigtige feriehus til en uforglemmelig ferie her i Danmark.


Sol og Strand er en dansk feriehusudlejning, der kun udlejer feriehuse i Danmark og ikke i udlandet. Dette er med til, at vi kan byde på en mere specifik og udvalgt service, da vi kun har fokus på Danmark og dermed er bedre til at hjælpe jer med at finde det rigtige område og det perfekte feriehus at holde jeres ferie i.

Vi har feriehuse overalt i Danmark også på mange øer, endda på nogle af de små øer. For at kunne holde overblik over alle feriehuse har vi 21 lokalkontorer rundt om i landet, som står klar til at hjælpe jer, under jeres ophold.

Hovedkontoret af Sol og Strand Feriehusudlejning i Hune ved Blokhus

Et bredt udvalg af feriehuse i Danmark

I vores feriehusudlejning byder vi på mange forskellige muligheder for at holde ferie. Om I er til et feriehus tæt på havet eller mere til en ferielejlighed i en by eller et feriecenter, så byder vi på lidt af hvert. Vi har alt fra et helt almindeligt gammeldags feriehus, til et helt nyt luksus-feriehus med al komfort, I kunne ønske jer. Tag et kig i vores online-katalog, og ved hjælp af den udvidet søgning, kan I snævre søgningen ind til lige præcis det, I har brug for.

Måske søger I efter et hus, hvor det er tilladt at have hund med eller I søger et feriehus til 20 personer, så tast det allerede ind under søgningen, og find hurtigere frem til et resultat. Det samme kan I gøre med områder – skal det være den populære vestkyst eller østkysten med de børnevenlige strande? Eller måske vil I prøve at holde ferie på en ø? Vi har feriehuse både på solskinsøen Bornholm, men også på fx Rømø, Fanø og Læsø.

Der er mange muligheder at vælge imellem, så gå I bare på opdagelse på vores hjemmeside, eller ring til os, så vi kan få en snak sammen og i fællesskab finde ud af, hvad der passer lige til jer. Informationer om vores hovedkontor, som fx åbningstider, kan du finde her.

Feriehuse i det nordjyske Saltum

En ferie i Danmark byder på mange muligheder

Danmark er et skønt land, der byder på skønne feriebyer, mange attraktioner og aktiviteter for hele familien og et hav af fantastiske naturoplevelser. Hos Sol og Strand Feriehusudlejning har vi feriehuse og ferielejligheder for enhver smag og til enhver familie. Og da der aldrig er langt fra den ene kyst til den anden, er et feriehus det perfekte sted at have som udgangspunkt for at lære Danmark at kende og få nogle fantastiske ferieoplevelser. Bor I ved havet, kan I nyde stranden, havet og naturen – den perfekte badeferie, hvor I bare kan slappe af. Med mere end 7000 kilometer kystlinje, som Danmark har at byde på, er det helt op til jer, hvilken strand I vil opleve, og hvilket hav I er mere tiltrukket af – Østersøen, Kattegat eller Vesterhavet.

Bor I tæt på en by, kan I opleve bylivet, mange spændende attraktioner, museer og måske nyde en koncert. En oplagt by kunne fx være Skagen. En enestående ferieby med masser af aktiviteter om sommeren.

For at finde den rigtige ferie til jer, kan I se her og blive inspireret og få informationer om, hvad der er af muligheder.

Mange mennesker i Skagens midtby om sommeren

Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.