40 år med Sol og Strand

Et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som i dag har 21 lokalbureauer, der samlet varetager udlejning af omkring 6.500 feriehuse. Det scenarie havde hverken Margit eller Kjeld Andersen i deres vildeste fantasi forestillet sig, da de, i forbindelse med deres bryllupsrejse til Lapland, fandt på at udleje deres sommerhus.
40 år med Sol og Strand
På bryllupsrejsen funderede Kjeld en del over, hvordan man mon kunne finde frem til de personer fra nær og fjern, som gerne ville holde ferie i de danske sommerhuse, som stod tomme en pæn del af året. På en eller anden måde skulle sommerhusene og gæsterne jo finde frem til hinanden, og måske kunne han selv hjælpe?

I 1979 etablerede parret en lille virksomhed med sommerhusudlejning, og siden tog det fart. I dag er Sol og Strand Feriehusudlejning A/S et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

Ud over at leje sommerhuse kan feriegæster fra alle lande i dag få nyheder fra ferielandet, informationer om ferieområderne og nærliggende attraktioner, købe entrébilletter samt læse om andre feriegæsters oplevelser i sommerhusene.

Læs historien om hvordan de to nordjyder med gejst, vilje, hårdt arbejde og med en lille smule hjælp fra daværende præsident i Sovjetunionen, Gorbatjov, formåede at skabe Sol og Strand Feriehusudlejning A/S.

Læs Sol og Strands 40 årige historie

”Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld”.

Ægteparret Margit og Kjeld Andersen kan i 2019 fejre 40-års jubilæum med Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som parret ikke tøver med at kalde ”deres tredje barn”. Et brændende ønske om at livsværket skal leve videre og forblive på danske hænder, er baggrunden for, at parret har besluttet at overdrage aktiemajoriteten til en fond - ”Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld”. Ud fra uegennyttigt synspunkt ønsker parret med fonden at støtte humanitære formål og lokale aktiviteter.


Læs mere om Margit og Kjelds Andersens hensigter med etableringen af fonden, som helt vilkårligt vil blive en ledestjerne for både husejere, feriegæster og medarbejdere.


Læs mere om ”Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld”


Firmaprofil

Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strands lokale håndsrækning

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Så er det igen muligt at ansøge om at få del i “Sol og Strands Lokale Håndsrækning” på 1 mio. kroner.

Hovedkontor

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 21 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Gæstebog

Gæstebog

Se hvad tidligere feriegæster mener om sommerhuset og området samt vores service og pris. I gæstebogen kan I give jeres ferie karakterer fra 1 til 5.

Tryghedspakke

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

Job

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand

40 år med Sol og strand

Læs hele historien om hvordan et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning. Læs også mere om Sol og Strand Fonden ved Margit og Kjeld.

Ferie med det gode hjerte.

Ferie med det gode hjerte.

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.