Sol og Strands forholdsregler

 

Vi passer på jer og hinanden - og tager situationen alvorligt


Sol og Strand følger udviklingen af covid-19 tæt, og vores højeste prioritet er vores gæsters, husejeres og medarbejderes sikkerhed og sundhed. Vi følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder og håber, ligesom alle andre i denne verden, at corona-situationen kommer under kontrol.


For at hindre spredning af den smitsomme virus har vi indført en række særlige procedurer, som vi alle efterlever.

  • Der er indført skærpet og udvidet rengøring af alle feriehuse, og Sundhedsstyrelsens råd om rengøring af særlige udsatte områder følges nøje. Her har vi særlig opmærksomhed på desinfektion af overflader, dørhåndtag, greb på skabe, ovn og køleskab etc.
  • Vi kræver, at alle medarbejdere følger Sundhedsstyrelsens råd om omfattende håndhygiejne.
  • Vi sikrer, at håndsprit er tilgængeligt på alle bureauer for både gæster og medarbejdere.
  • På vores bureauer er der indført udvidede rengøringsprocedurer herunder desinfektion af håndtag, tastaturer, kortterminaler etc., og det tilstræbes at nøgleudlevering, i det omfang det er muligt, foregår uden menneskelig kontakt. Der er opsat afmærkninger for at sikre, at der holdes afstand mellem gæsterne, der kommer på bureauerne.
  • Medarbejdere, der viser de mindste tegn på sygdom, bliver sendt hjem.
  • Vi kræver, at håndværkere og andre, der har brug for at komme i kontakt med vores husejere og feriegæster, efterlever rådene om hygiejne.
  • Vi vil så gerne tage godt imod vores gæster, men fremover sker det på behørig afstand og med et endnu mere varmt blik i øjnene.


 
Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Situationen omkring covid-19 bekymrer os alle, og vi har forståelse for, at der er mange spørgsmål, som trænger sig på. Hos Sol og Strand vil vi gøre alt for at hjælpe jer bedst muligt, og derfor har vi forsøgt at samle den vigtigste information.

Sol og Strands forholdsregler

Sol og Strands forholdsregler

Sol og Strand følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores højeste prioritet er vores gæsters, husejeres og medarbejderes sikkerhed og sundhed. Vi følger alle retningslinjer fra de danske myndigheder og håber, ligesom alle andre i denne verden, at corona-situationen kommer under kontrol.