Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Læs Sol og Strands nyhedsbrev

Er I ikke helt sikker på, at Sol og Strands e-mail-nyhedsbreve er noget for jer? Læs et par af de tidligere udgaver her, så er I garanteret overbevist.

Kort information om vores nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev præsenterer vi jer året igennem for vores skønne ferieland Danmark med dets talrige private sommerhuse og private ferielejligheder. I får information om vores ferieregioner - Danmark er ganske vist et lille land, men det byder på mange forskellige landskaber, massevis af kyster og talrige øer. Uanset om I vælger Vesterhavet eller Østersøen, Vadehavet eller Bornholm som feriemål, venter jer enestående natur og masser af ro og rekreation. I vores nyhedsbrev kan I hente inspiration til alle disse spændende destinationer, og I får ovenikøbet at vide, hvilke interessante rabatter vi kan tilbyde jer.

blokhus

Ferie i Danmark

Danmark er netop også i de senere år blevet et meget populært ferieland for både danskere og udenlandske feriegæster. Her kan I som familie, par eller med venner holde en meget god og meget tryg ferie, og desuden kan en ferie i et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed også være meget økonomisk fordelagtig. Med hensyn til naturen, byder Danmark på mere end 7000 km kystlinje. Nogle af de skønneste strande i Danmark finder I ved Vesterhavet med et vildt hav og masser af vind, og ved Østersøen med mindre bølger og lavt vand. Øerne er til dels meget specielle, hvad kultur og natur angår. Der er noget for enhver smag, I skal blot søge lidt information om dem forinden, og i den forbindelse er vores nyhedsbrev en meget god inspirationskilde.

Hvorfor holde ferie i et privat sommerhus?

Hvis man bestemmer sig for at holde ferie i et privat sommerhus, så forventer man en ferie, der er 100 % individuel. Da sommerhusene er privatejede, råder de over en indretning, som er valgt af ejeren. Mange af Sol og Strands private sommerhuse og ferielejligheder er derfor meget individuelt og til dels meget specielt indrettet. Her kommer I tæt på den regionale kultur, uden at I behøver at rette jer efter noget. I bestemmer selv, hvordan dagen skal forløbe og kan gøre lige, som I har lyst til. Det betyder ren hygge. Derudover er en ferie i et privat sommerhus eller en privat ferielejlighed forholdsvis billig. I afgør selv, om og hvor ofte I vil købe ind og lave mad eller spise ude. Det er denne individualitet og frihed, der får mange feriegæster i Danmark til at leje et privatejet sommerhus eller ferielejlighed.

sommerhus 53-3532

Inspiration

I Danmark kan man tilbringe en dejlig ferie på alle tider af året. Om sommeren booker mange af vores feriegæster et sommerhus ved havet og nyder badestranden. Sommerhusene ligger ofte tæt ved vandet og i rolige omgivelser. Hvis I holder ferie i et privat sommerhus i den koldere årstid, kan vi anbefale et sommerhus med brændeovn og eventuelt Wellness-faciliteter, hvor I kan opleve naturen og hygge jer i sommerhuset. Vi råder også over sommerhuse med privat pool, som også kan lejes ret gunstigt uden for sæsonen. Her kan I se de forskellige sommerhuse og ferielejligheder vi tilbyder. I vores nyhedsbrev viser vi regelmæssigt eksempler på vores forskellige privatejede sommerhuse og ferielejligheder.

sommerhus 26-0689

Vi råder over 6000 sommerhuse i hele Danmark, og I har frit valg i hele landet. I vores nyhedsbrev præsenterer vi jer for forskellige regioner og feriesteder. Her kan I kort læse om, hvilke fordele og særpræg, der er i de forskellige dele af landet, og på vores hjemmeside kan I læse mere udførlige beskrivelser herom. Se eksempelvis vores beskrivelser af øerne Fanø og Rømø. Begge øer ligger ved Vesterhavet og byder på enestående natur og kultur. På vores hjemmeside kan I ligeledes se mange videofilm om vores feriemål. På denne måde har I de bedste muligheder for at vælge jeres feriemål.

Gør også brug af vores rabatter, som vi altid gør opmærksom på i vores nyhedsbreve. Vi har særdeles gode rabatter, for eksempel hvis I som par holder ferie i et privat sommerhus. Her tilbyder vi en række sommerhuse med op til 25 % rabat. Vores Spar-Ferie er også særdels populær. Her får I en meget god rabat, hvis I booker 14 dage eller mere uden for sæsonen. Og hvis I har mulighed for at rejse spontant, kan I ofte finde gode Last Minute-tilbud. Læs mere her om vores forskellige rabatkoncepter.

Hvem er vi

Sol og Strand er et familieforetagende med 30 års erfaring i formidling af private sommerhuse og ferielejligheder. Vi har lokalbureauer i hele landet og står gerne til rådighed med vores mangeårige erfaring med gode tips, rådgivning og hjælp, hvis der opstår problemer.

Læs Sol og Strands nyhedsbrev

Er I stadigvæk ikke sikre på, om Sol og Strands nyhedsbrev er noget for jer, så læs nogle af de tidligere udsendte breve og bliv overbevist.