Sol og Strands e-mail nyhedsbreve

Tilmeld jer Sol og Strands e-mail nyhedsbrev og få masser af inspiration til jeres sommerhusferie.


Sol og Strands nyhedsbrev udkommer et par gange om måneden. I kan forvente masser af inspiration til jeres ferie i et privat sommerhus krydret med gode tilbud og konkurrencer. Det handler om alle former for sommerhusudlejning og er lavet til jer, der gerne vil høre mere om lidt af det hele.

groenninghoved 14
 

I vores nyhedsbrev...

... kan I på den ene side få mere at vide om Danmark som feriedestination. Vi præsenterer forskellige regioner for jer, som I kan læse mere om på vores hjemmeside. På den anden side informerer vi jer om vores bedste rabatter og vores udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Danmark. Vi har et hav af sommerhuse og ferielejligheder i hele landet og kan tilbyde noget, som passer individuelt til enhver smag og pengepung. Vores sommerhuse er private, hvilket betyder, at de kan være meget forskellige i forhold til indretning og udstyr. I vores nyhedsbrev præsenterer vi jer gang på gang for vores mangfoldige produkter indenfor sommerhusudlejning, således at I med hvert Sol og Strand nyhedsbrev får leveret ny inspiration og gode ideer til jeres ferie direkte i jeres indbakke.

Vores forskellige rabatter

Alt efter hvornår, hvordan og hvor længe I ønsker at rejse, samt hvornår I bestiller, kan vi tilbyde jer forskellige rabatter, som I kan gøre brug af, hvis I booker jeres sommerhus eller jeres ferielejlighed hos os. En rabat har den fordel, at man som familie eller par har lidt flere penge til feriebudgettet. Det giver mulighed for et dejligt restaurantbesøg, en spændende udflugt eller et besøg af den ene eller den anden attraktion. Eller også kan I bruge vores rabatter til at bestille et sommerhus, som uden rabatten måske ville overskride feriebudgettet, f.eks. et sommerhus med indendørs swimmingpool eller et sommerhus, som ligger særlig tæt på stranden og derfor koster mere.

2-personers rabat

Hvis I tager på ferie som et par på to personer, har vi mange sommerhuse, hvor 2-personers rabatten gør sig gældende. Her kan I spare op til 25 % af lejeprisen og nyde den fælles tid med lidt ekstra penge på lommen. Hvis I som par ønsker at nyde en aktiv ferie i naturen, er det en god idé med et sommerhus i de typisk lidt afsides beliggende sommerhusregioner. Her er I midt i naturen, kan gå ture og om aftenen lave lækker mad sammen i jeres sommerhus. Hvis I foretrækker at være lige der, hvor det sker, og nyde kunst, kultur, restauranter osv., kan I bestille et sommerhus eller en ferielejlighed i nærheden af en af de større danske byer. Vi har også sommerhuse på Sjælland, som har gode trafikforbindelser til København, og som derfor er særligt populære hos de feriegæster, som ønsker at kombinere kultur og seværdigheder med natur. Specielt ferier i feriecentre er eftertragtede hos par på grund af de mange fælles faciliteter. Vi har eksempelvis ferielejligheder på Rømø, som med deres adgang til fælles faciliteter som sauna, badeland osv. egner sig perfekt til en wellness-ferie. 2-personers rabatten kan i øvrigt også bruges af familier bestående af 2 voksne og 1 barn under 3 år.

Sommerhus 10-4019

Spar-Ferie

Uden for højsæsonen er vores Spar-Ferie yderst populær. Vi har mange sommerhuse, hvor en reservation af huset i 14-28 dage udløser en rigtig god rabat, og hvor I kan spare mange penge. Det gode ved en Spar-Ferie er, at man har mere tid til hinanden. En ferie på to eller tre uger gør, at I kan lægge hverdagens stress bag jer og få en afslappende pause, som virkelig kan betale sig. Ofte er et par dage eller en uge ikke nok, specielt ikke når der er tale om årets ferie, som familien har til rådighed sammen. I har også tid til at udforske jeres ferieregion rundt om sommerhuset mere indgående. Mange områder giver gode muligheder for gåture, cykelture, vandreture og andre aktiviteter i naturen. De mange feriesteder byder som regel også på forretninger og interessante butikker. I alle regioner findes der spændende museer, forlystelsesparker og andre seværdigheder, som I kan besøge under en lang Spar-Ferie. Byd jeres familie på noget særligt og book en lang Spar-Ferie.

Last-minute

Hvis I kan tage på ferie spontant, har vi altid nogle gode rabatter på last minute sommerhus klar til jer, hvor I har mulighed for at spare op til 40 %. Hvis andre feriegæster er nødt til at aflyse deres ferie i sidste øjeblik, tilbyder vi virkelig gode rabatter for at kunne udleje vores sommerhuse til anden side med kort varsel. Så hvis I kan tage af sted med kort varsel, også selvom der kun er tale om en forlænget weekend, kan det godt anbefales at holde godt øje med vores hjemmeside indenfor sommerhusudlejning.

Sommerhus 25-2073

Vores udvalg af sommerhuse

Hos os finder I alt, hvad feriehjertet kan begære. Vi har sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark. Der findes helt enkle sommerhuse til temmelig favorable priser, som måske ligger et par kilometer fra stranden. Sommerhusene er billige og danner solide rammer omkring hver familieferie. I kan også tage lidt flere penge op af lommen og booke et sommerhus direkte i første klitrække eller et luksuriøst sommerhus med alt i ekstraudstyr, som f.eks. sauna, spa, swimmingpool eller designer-indretning. Specielt langs den jyske vestkyst finder I mange velbeliggende luksushuse, og en af vores topdestinationer er Blåvand, hvor I finder store og veludstyrede feriehuse. Vores ferielejligheder er ligeledes yderst populære, og f.eks. i Skagen kan vi tilbyde et bredt udvalg, hvad angår beliggenhed, indretning og muligheder.

Ferie i Danmark på alle årstider

I Danmark kan I på alle årstider opleve en uforglemmelig ferie. Specielt sommeren er naturligvis populær, hvor nationale og internationale gæster har sommerhusudlejning som foretrukken rejseform. I badesæsonen har de danske strande en magisk tiltrækningskraft. Men også påsken, foråret eller begyndelsen af sommeren er populære ferietider for feriegæster i Danmark. I påsken vågner den danske natur i hele sin farvepragt, som I kan nyde på lange gåture ved stranden eller i naturen. Sørg for at leje et sommerhus med brændeovn for at kunne samles og blive varmet godt igennem efter jeres udflugt. Det samme gælder selvfølgelig også for foråret, starten af sommeren samt efteråret og vinteren. Foråret og starten af sommeren er på grund af de lave priser specielt populære hos de feriegæster, som har mulighed for at holde ferie uden for sæsonen. Her kan I virkelig spare nogle penge i forhold til sommersæsonen. Der er også mange, som booker et sommerhus eller en ferielejlighed i Danmark hen over jul eller nytår eller også i vinterferien. Især familier, som ønsker at flygte fra juledagenes stress og jag, synes godt om en ferie i sommerhus. Her kan de tilbringe julen eller også nytåret, lige som det passer dem. Det bliver særligt sjovt, når børnene på deres kælke suser ned ad de snedækkede klitter på stranden. Danmark har noget at byde på alle årstider, og hvis ikke I har mulighed for at komme om sommeren og ønsker at bade alligevel, kan I med fordel bestille et sommerhus med swimmingpool. Især i lavsæsonen er priserne på vores sommerhuse med pool overkommelige.

Nedgang til stranden mellem klitter med sol og sne

Tag blot et kig på vores store udvalg på over 5000 sommerhuse. Hvis I har spørgsmål, er vi med vores mere end 30 års erfaring inden for sommerhusudlejning den rigtige ferierådgiver for jer. Ring til os eller send os en mail.