Nyheder

Blokhus hygger - oplev den hyggelige stemning i det gamle fiskerleje

26-05-2016

Blokhus er indbegrebet af smuk natur, dejlig strand, masser af sommerhuse og hyggelige oplevelser.

En sommerdag på Blokhus strand

Hold ferie med hele familien i sommerhus i Blokhus, Nordjylland og oplev den hyggelige stemning i det tidligere fiskerleje. Sol og Strand Feriehusudlejning byder på et væld af private sommerhuse i den charmerende ferieby. Gå ind på vores hjemmeside  og se vores store udvalg af private sommerhuse i Blokhus. Her kan I vælge mellem mange forskellige kategorier af huse for familier med børn eller par, der gerne vil hygge sig i smukke naturomgivelser tæt ved det brusende Vesterhav. Her finder I også mange huse, hvor husdyr er tilladt.
Blokhus byder på en af Danmarks allerbedste badestrande og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Bag byen og stranden er det smukke landskab præget af rolige klit- og hedelandskaber, hvor I kan tage på vandre-, ride- og cykelture. Blokhus byder hyggelige oplevelser for hele familien i en fantastisk natur.
Masser af liv på Blokhus strandStranden

Den største attraktion i Blokhus er den hvide sandstrand, som er meget populær hos familier med børn. Her kan store og små hygge sig på stranden med boldspil og badning, og her finder I også de smukke gamle, hvide badehuse og det historiske sømærke. På stranden ved Blokhus er sikkerheden i højsædet. Her finder I kystlivreddere i det rød/hvide livreddertårn, og otte uger om sommeren holder livredderne hver dag mellem kl. 11 og 19 øje med alle badegæster. Har I hunden med på ferie, er Blokhus det helt rigtige feriested, idet hunde i snor er tilladt på Blokhus Strand. Den strandede hval på Blokhus strand
Strandet finhval på stranden i Blokhus


De fleste af jer husker nok også den 18 meter lange, døde finhval, der strandede i Blokhus i februar måned. Hvalen blev et tilløbsstykke, og tusindvis af mennesker strømmede til Blokhus for at se den. Det kæmpestore hvalskelet bliver i fremtiden hjemmehørende på Nordsøen Oceanarium, ca. 50 km nord for Blokhus.

Fårup Sommerland
Holder I ferie med børn, er Fårup Sommerland et must. Fårup Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland adskillige gange og er en Danmarks største turistattraktioner. Her finder I alt fra vilde rutsjebaner til Danmarks største og vådeste vandland. I har også mulighed for at slappe af i skyggen af træerne og hygge jer med at tilberede frokosten i det store grill-selv område, hvor de varme griller står klar til jer.

Gateway Blokhus 
Udover Fårup Sommerland byder Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage også på skønne naturoplevelser. Her kan børnene boltre sig på den store naturlegeplads, de voksne kan lufte hunden og sammen kan I hygge jer med en medbragt picnic-kurv. Gateway Blokhus er også et yndet udflugtsmål for de sportsinteresserede, da gateway'en tilbyder vandre-, cykel- og mountainbike-ruter. 

Gateway Blokhus byder i 2016 endvidere på kunstoplevelser. Gatewayen er valgt som destination for LAND-SHAPE festivalen i 2016.


Naturkunst i stor skala

Besøg Gateway Blokhus i dagene 2., 3. og 4. juni. LAND-SHAPE festivalen er en ny type kunstfestival med et stærkt element af oplevelse, hvor I bliver inddraget i kunstprojekterne. Her vil I møde naturkunst i stor skala, få mulighed for at samarbejde med både nordjyske og internationale kunstnere, som arbejder med naturens rum. Udover spændende kunstværker vil festivalen byde på debat, symposium, musik, underholdning og aktiviteter for hele familien med spændende tilbud til både store og små. Der vil endvidere blive etableret en spektakulær kunstoplevelsesrute i skoven, som vil kunne opleves også fremover.  Kom og hyg jer med gode naturoplevelser og underholdning.  

Leopard i skulpturparkOplev verdens vildeste dyr i Blokhus
Pinselørdag åbnede den nyetablerede Skulpturpark i Hune ved Blokhus med temaet "Verdens vildeste dyr".  Få en kunstnerisk sanseoplevelse i den nyindrettede 20.000 m2 store skulpturpark. Her finder I flotte træskulpturer, sandskulpturer, jernskulpturer, stenskulpturer, bronzeskulpturer og meget mere. I dagene 3., 4. og 5. juni (kl. 10-17) kan I se de kendte træskulptører arbejde med motorsav ud fra temaet "Verdens vildeste dyr".  

Anne Justs Have
Har I fået nok at strandlivet, er Anne Justs Have i Hune ved Blokhus absolut et besøg værd. Den farvestrålende have råder over 6500 m2, og da den kendte danske skuespillerinde Ghita Nørby gæstede haven i 2014 beskrev hun haven således: "At være her i Haven i Hune er at få en livsindsprøjtning af alt det bedste i verden. - Hune Haven er sjælens have. Du kan le og forundres og overraskes uafbrudt."

Byen Blokhus
Feriebyen Blokhus byder på masser af events og arrangementer, og specielt i sommermånederne er der mange forskellige aktiviteter. De fleste butikker, restauranter, beværtninger og iskiosker i Blokhus er samlet omkring byens torv. Her afvikles også koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Der er gode indkøbsmuligheder og mange gode spisesteder i byen, og i højsæsonen er der mulighed for at opleve et hyggeligt natteliv her.

Nyd den lille videofilm om Blokhus og glæd jer til en ferie med masser af hygge og skønne oplevelser.

«« Tilbage

 

Sol og Strand 2017

Forfatter: