Nyheder

Tag på ferie i sommerhus på Bornholm og få uforglemmelige oplevelser

14-07-2016

Bornholm byder på fantastisk natur, musikalske og kulturelle oplevelser, maleriske småbyer, hyggelige lystbådehavne og masser af seværdigheder.
Solnedgang over Bornholm

Hvis I er så heldige, at jeres sommerferie skal tilbringes på Bornholm, så kan I være helt sikker på at komme hjem med en masse gode minder om skønne oplevelser. På Bornholm vil der i løbet af sommeren være mange forskellige events, som henvender sig til familier med børn og par. Vi har udvalgt nogle få for at give jer en forsmag på, hvad der venter jer på den dejlige klippeø. 

Bornholm - et slaraffenland af musik
Bornholm er rent slaraffenland for musikelskere! På Bornholm kan I nyde alle former for musik. Fx en god kirkekoncert i én af Bornholms smukke kirker, en god koncert i Musikhuzet Bornholm eller måske på Svanekegaarden. I kan også tage til jazz-festivaler i både Nexø og Allinge samt Bornholms Harmonikafestival eller nyde en god koncert under intime forhold på en lille hyggelig café. Bornholm byder på masser af musikalske oplevelser året rundt, og I får ikke svært ved at finde noget, der passer lige til jeres temperament.

Find et lille udpluk af spændende musik-events på Bornholm herunder og tjek også eventkalenderen og se, hvad Bornholm har at byde på.

Wonderfestwall-gæster på teltpladsen ved HammershusWonderFestiwall
Oplev et brag af en rockkoncert med udsigt til Hammershus ruiner på Wonderfestiwall, når Bornholms største musikalske slaraffenland - Wonderfestiwall 2016 går i luften fra den 18. - 21. august. Oplev den 9. udgave af Bornholms største musikalske event. I år er der endnu flere uforglemmelige musik- og festoplevelser i vente. I kan opleve mange forskellige bands lige fra det flamboyant eksplosive over det skrøbeligt smukke til det hjerteligt genkendelige. 

De tre intense dage byder på et enestående musikprogram, og den betagende placering ved Opalsøen på Nordbornholm skaber de perfekte rammer for en helt særlig festivaloplevelse. Kom og lad de intime rammer og den storslåede musik forføre jer.

Læs mere på www.wonderfestiwall.dk og http://m.bornholm.info/events/wonderfestiwall/

 
 
HammershusRundvisning på Hammershus
 
Tag med på en rundvisning, så I kan opleve og fornemme, hvordan det var at leve på Hammershus for omkring 500 år siden. Sammen med en dygtig historiefortæller iklædt middelalderdragt dykker vi ned i fortiden. Igennem tiderne har borgen været centrum for mange dramatiske hændelser. Under rundvisningen vil I høre om borgens storhed og fald, rettergang og henrettelser, angreb og forsvar. Men I vil også høre om dagliglivet på Hammershus og forskernes nyeste opdagelser omkring ruinen. 

Arrangør er Bornholms Middelaldercenter. Læs mere her 
 
Skulptur af Ole ChristensenBilledhugger Ole Christensen i sten og streg
Ole Christensen døde efter 42 meget produktive år på Bornholm. Han efterlod sig et væld af skulpturer - nogle meterhøje skulpturer i granit samt andre mindre, flytbare kunstværker. Kom og oplev et udpluk af disse værker, som nu vises på Gudhjem Museum. Desuden kan I opleve en lang række af Ole Christensens skitser og tegninger fra blandt andet Rom. Ole Christensens skulpturer står rundt om i Danmark - og selvfølgelig også på Bornholm - lige som seks af dem står foran Gudhjem Museum.

Hvis I ønsker at opleve noget helt unikt, skal I besøge de eventyragtige skulpturparker, han gennem årene har opbygget omkring sit hjem på Stenløsevej i Olsker.

Mere info på http://gudhjembyogminde forening.dk/


Bornholms MiddelaldercenterBornholms Midelaldercenter

Gå på oplevelse i historien i et fantastisk levende middelaldermiljø med stormandsgård, gamle dyreracer og masser af spændende aktiviteter for både store og små. 

Bornholms Middelaldercenter er et levende formidlingssted, og vores formidlere er klar til at tage jer med på tidsrejse tilbage i middelalderen. Bornholms Middelaldercenter er for alle - både børnefamilier, historieinteresserede seniorer og nysgerrige sjæle. Der er rigtig meget at opleve, og rigtig mange ting at få fingrene i - også når det regner. 

Læs mere på www.bornholmsmiddelaldercenter.dk


 
Allinge HavnOnsdags- og fredagsmarked på Allinge Havn
I markedsboderne på Allinge Havn kan I hver onsdag og fredag handle på det lokale marked. Her kan I finde alt fra tomater og tophuer til smykker og varme vanter på det hyggelige marked midt i Allinge by. 

Læs mere på www.markedbornholm.dk

Bornholm er fuld af spændende oplevelser. Nyd jeres ferie i et privat sommerhus eller en ferielejlighed. Sol og Strand byder på et væld af dejlige, private sommerhuse/fereilejligheder på Bornholm. Se vores udvalg her. Vi har også billige sommerhuse i Dueodde. Se mere på https://www.sologstrand.dk/sommerhuse/bornholm/dueodde-ferieby.htm.
 
 

Kilde: VisitBornholm

«« Tilbage

 

Sol og Strand 2017

Forfatter: