Nyheder

Ferie for hele familien i Hals og Hou

04-04-2016

Tag på en afslappende familieferie i sommerhus i Bisnap, Hals og Hou. I dette område finder I de dejligste børnevenlige strande, hvor I kan bruge timevis på at hygge jer sammen og skabe gode familieminder.

Far flyver med drage med sine to døtre på stranden i Hou
Tag på en afslappende familieferie i sommerhus i Bisnap, Hals og Hou. I dette område finder I de dejligste børnevenlige strande, hvor I kan bruge timevis på at hygge jer sammen og skabe gode familieminder. Udover dejlige strande er der også en skøn natur i dette område og de spændende byer byder på lystbådehavne med en hyggelig atmosfære. Gå ture i havnene og nyd synet af vandet og bådene, imens I spiser en god is. I løbet af sommeren vil I opleve, at der i Bisnap, Hals og Hou er mange sjove aktiviteter for hele familien. Blandt andet er der spændende markeder, fester, levende musik og meget at opleve. I Bisnap, Hals og Hou har vi mange fine sommerhuse, se et lille udvalg af vores huse i disse fire eksempler:

Sommerhus 44-1037Børnevenligt sommerhus tæt på stranden
Lej dette skønne sommerhus i Bisnap, Hals. Med kun 100 m til stranden og en dejlig stor legeplads på den ugenerte naturgrund, er der basis for mange dejlige timer i naturen. Nyd en dejlig frokost på den store terrasse, imens børnene leger i haven i det sjove legetårn med hængebro. I sommerhuset har I en dejlig 2-personers spa, en dampkabine og en sauna. Her er der masser af plads til afslapning og hygge sammen med familien.
Sommerhus 44-0382Sommerhus på dejlig naturgrund
Dette hyggelige sommerhus ligger i det populære sommerhusområde Gl. Bisnap. Fra sommerhuset har I gåafstand til by og strand. Hyg jer på den dejlige terrasse og nyd den skønne have med gyngestativ og mulighed for boldspil. I den dejlige stue kan I hygge jer med brætspil og bøger. Har I haft en lang dag med mange spændende oplevelser, kan det være rart at tage et velfortjent hvil i spaen eller saunaen.
Sommerhus 44-0219Dejlige grillaftener på terrassen
Book dette skønne sommerhus i Hou og nyd en ferie tæt på det hele. Sommerhuset ligger på en skovgrund og I har kun 300 m til stranden og nemt til alle byens aktiviteter. Børnene kan rigtigt lege på den store legeplads, der har både legetårne, vippe og sandkasse. Til de voksne byder sommerhuset på et dejligt spabad, dampkabine og en sauna. Den store terrasse er perfekt til gode frokoster og hyggelige grillaftener.
Sommerhus 44-0009Sommerhusferie for hele familien
Omgivet af træer og på en dejlig naturgrund finder I dette skønne sommerhus. Den flotte åbne terrasse giver mulighed for mange gode stunder med spisning og hygge. I sommerhusets have finder I en dejlig legeplads med legehus, sandkasse, gynger og vippe, så her kan børnene more sig i timevis. Afstanden til stranden er på kun 300 m og i dette område er der gode fiskemuligheder. Et dejligt sommerhus til en god ferie for hele familien.
Smukke sandstrande med plads til afslapning
På den dejlige nordøstkyst ved Hals og Hou finder I smukke strande ud til det milde Kattegat. Her er vandet roligt og lavt uden understrømme, men kun med små bølger. Sandet på stranden er smukt hvidt og strandene her er bilfri, så I vil kunne slappe helt af, når I er på tur her. De dejlige strande er perfekte til afslapning og hyggelige stunder for hele familien. Byg flotte sandslotte og dekorer med strandskaller eller hop en tur i bølgerne. I kan også holde en hyggelig picnic og spille sjove boldspil eller strandtennis. 

Har der været stormvejr, er det oplagt at tage på en spændende ravjagt sammen. Led efter de gyldne stykker blandt tang og sorte træstykker, som er skyllet op på stranden. Går I langs stranden i modlys, er det lettere at få øje på ravet. For at finde ud af om, I er heldige at have fundet rav, kan I mærke efter, om ravet er lettere og føles varmere end sten. 

Dejlige dage i naturen
Helt ned til stranden finder I smukke skove, hvor I kan gå rolige ture under træernes toppe. På særligt varme dage, kan det være dejligt svalende at gå en tur i skoven og ellers tilbyder skoven et væld af dejlige sanseoplevelser med friske dufte og smukke farver på alle tider af året.

Hvis I har jeres hund med på ferie i sommerhus, kan det være oplagt at tage i Trekantskoven hundeskov i Hals, hvor hunden kan boltre sig på 80 tønder land og I kan nyde gode gåture. I hundeskoven er der også mulighed for, at I kan sidde og nyde jeres medbragte kaffe og mad efter en god gåtur. I kan også tage på Hou Naturlegeplads, som er et dejligt sted for hele familien. På den store naturlegeplads er der gynger, klatrestativer, balancebomme og mulighed for at nyde medbragt mad under åben himmel eller et overdække.

Hyggelige aktiviteter
Om sommeren er det værd at tage på marked i Hals og Hou. Hals Torvemarked har mere end 100 stande, levende musik og servering af mad og drikke. På markedet finder I alt lige fra børneloppemarked til råvarer og der er tilmed et børnetivoli for de små, som har lyst til, at det kilder i maven. Hou har også et spændende marked i sommerperioden. Et kræmmermarked med alt fra madvarer til tøj og børns legetøj, der trænger til et nyt hjem. Her er en helt særlig hyggelig stemning og masser af spændende at se på.

På jeres ferie i sommerhus i Bisnap, Hals og Hou er der også meget at opleve på havnene. Her er der lystbådehavne, hvor det kan være hyggeligt at gå en tur med en god isvaffel og kigge ud over vandet på de mange smukke både. I kan også nyde et lækkert måltid på en af de mange restauranter eller ose i de spændende butikker.

En ferie med skønne oplevelser
Lad jer inspirere til en ferie, hvor hyggen i sommerhuset kan afbrydes af enkelte udvalgte oplevelser for hele familien. Oplevelser der senere kan nydes igen og igen ved samtalerne omkring havebordet på terrassen foran sommerhuset. I kan tage et spil bowling eller minigolf og se hvem der er familiens vinder. Eller I kan nyde naturen, mens I fisker efter fisk til at smide på grillen hjemme i sommerhuset. Har I lyst til at tage på rideture, kan I leje heste og opleve området fra hesteryg. Aftenerne i jeres sommerhus kan tilbringes med at hygge jer med et dejligt brætspil og lidt lækkert at spise. I kan også tage spillene med udenfor og spille kroket, ringspil eller det sjove kongespil. På jeres ferie i sommerhus bestemmer I helt selv tempoet og hvad der skal ske.

«« Tilbage

 

Sol og Strand 2017

Forfatter: