Pris garanti Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring
 

Made in Denmark EUROPEAN TOUR

Europæisk golfturnering i Himmerland

 
made in denmark golf

Oplev golf i verdensklasse og overnatning i sommerhus når golfturneringen Made in Denmark afholdes på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, 50 km fra Aalborg.

Til Made in Denmark - European Tour kan I opleve nogle af Europas bedste golfspillere i aktion, når danske spillere som fx Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Anders Hansen bliver udfordret på hjemmebane.

Årets golfevent, Made in Denmark, vil de næste 2 år være en del af GPA European Tour, og turneringen finder hvert år sted på Himmerland Golf & Spa Resorts nyomlagte Backtee Course.

Gatten


Gatten

Banen

Golfbanen er kendt for at være en af Danmarks bedste golfbaner, og der har fundet mange turneringer og konkurrencer sted. Desuden er banen hjemmebane for den danske golfspiller Thomas Bjørn, der ser det som en helt specielt oplevelse.

Billetter

I kan finde billetpriser her.

Andre golfbaner i området

Efter en dag som tilskuer ved golfturneringen, får I sikkert selv lyst til at svinge køllen. Og heldigvis byder området på flere golfbaner, hvor I kan prøve at spille som turneringsdeltagerne ved Made in Denmark. I kan blandt andet afprøve banerne hos Tollundgaard Golf Park, vest for Silkeborg, Himmelbjerg Golf Club ved Them og Søhøjlandet Golf Resort i Gjern.

Oplevelser i området

Hvis I overnatter i sommerhus i forbindelse med Made in Danmark, kan I efter dagens golfspil gå på opdagelse i Søhøjlandet omkring Silkeborg. Der findes fantastiske muligheder for at nyde den smukke natur.

I kan leje en kajak eller kano og sejle på søerne eller I kan vandre på en af de mange vandreruter i området. Der findes fire nedlagte jernbanestrækninger, der er lavet om til vandre-, cykel- og rideruter.

En af ruterne hedder Himmelbjergruten, og fører jer omkring søerne og forbi Himmelbjerget. Hele ruten er 40 km lang. Ellers kan I tage på det kendte Museum Jorn og nyde en udstilling af den kendte danske billedkunstner Asger Jorn.

made in denmark golf

Overnatning i sommerhus under golfturneringen

Kombiner golfturneringen med en familieferie med overnatning i et sommerhus. Et sommerhus er ideelt til overnatning i forbindelse med Made in Denmark, da I har friheden til selv at planlægge ferien. Sol og Strand tilbyder mange, gode sommerhuse nær Silkeborg samt i andre attraktive områder, som ligger en kort køretur væk fra golfbanen.

I perioden, hvor Made in Denmark afholdes, udlejes sommerhusene fra lørdag til lørdag. Derfor kan I vælge at overvære alle de indledende runder i den 1. uge eller den sidste runde samt finalerunden om søndagen i den 2. uge. Alternativt kan I booke et sommerhus i 2 uger og få det hele med.

Vælg 1. uge, uge 35, fra lørdag den 25. til lørdag den 1. september eller 2. uge, uge 36, fra den 1. september til lørdag d. 8. september. Eller vælg både uge 35 og 36 - så har I masser af tid til at opleve Silkeborg samt selv at spille golf.

Find jeres overnatning i sommerhus til Made in Denmark her:


Book uge 21

Book uge 22

Book begge uger

Overnatning til events

 
Dana Cup

Dana Cup

Søger I overnatning I forbindelse med Dana Cup? Lej sommerhus nær Hjørring, så hele familien kan støtte op om fodboldstævnet og sove godt.

Made in Denmark - European tour

Made in Denmark - European tour

Lej et sommerhus tæt på Danmarks største golfbegivenhed Made in Denmark, så er både overnatning og golfoplevelser i verdensklasse i hus.

Folkemødet Bornholm

Folkemødet Bornholm

Skal I til Folkemødet, så er overnatning i sommerhus en stor fordel. Her kan I forberede jer, lade op og hygge med resten af familien.