Store sommerhuse med plads til storfamilien, tre generationer eller flere vennepar

Lej et stort sommerhus med plads til at holde ferie med storfamilien, tre generationer i samme hus eller ferie med flere vennepar.

 

Store sommerhuse med plads til storfamilien, tre generationer eller flere vennepar

Storfamilie-ferie

Tag på ferie i et stort sommerhus med plads til storfamilien, "dine, mine og vores børn". Sol og Strand byder på store eksklusive, kystnære sommerhuse med plads til både 14 og 32 personer. Her er der god plads til alle børnene og masser af aktivitetsmuligheder både i og uden for huset. Mange af de store sommerhuse har legeredskaber på grunden, hvor de mindre børn kan boltre sig. Samtlige store huse, vi har udvalgt til jer, har swimmingpool med plads til hele storfamilien samt spa og sauna. Flere af de store huse har billardbord, bordtennisbord, bordfodbold eller lignende. Men der er også tænkt på de voksne, idet nogle af de store sommerhuse har fitnessrum med forskellige fitnessredskaber.

Rejs tre generationer og få en herlig ferie i sommerhus med hele familien

Det er blevet populært at holde ferie i et stort sommerhus, hvor hele familien på tværs af generationer er med. Bedsteforældre, forældre, børnebørn, søskende, fætre og kusiner. Når flere generationer rejser på sommerhusferie sammen, så er der flere, der kan bidrage i forhold til at være sammen med børnene. På den måde kan for eksempel småbørnsforældrene få et lille break og have tid til at nyde hinanden. Men samspillet i familien, når flere generationer rejser sammen, kan være meget berigende. At se sine børn i samspil med ens forældre, den relation mellem børnebørn og bedsteforældre, kan være meget berigende. Når tre generationer tager på sommerhusferie sammen, er der rig mulighed for at få store oplevelser og skabe glade ferieminder for hele familien.

De store huse, vi har udvalgt, er ideelle til en ferie med tre generationer. I bor 14-32 personer i meget rummelige sommerhuse med god plads til, at alle tre generationer samles og hygger sig sammen. Børnebørnene kan boltre sig i swimmingpoolen lige så tit, de har lyst, mens bedsteforældrene ser på og nyder børnebørnenes leg. Forældrene kan forberede maden eller foretage indkøb med god samvittighed, for der er nogen til at se efter børnene. Om dagen kan I tage til stranden og bade, og de voksne skan skiftes til at holde øje med børnene. Og om aftenen kan alle tre generationer nyde et dejligt måltid og måske gå en tur langs med stranden eller spille boldspil og vikingespil på sommerhusgrunden. Og hvis vejret driller lidt, er der i nogle af de store huse mulighed for at spille billard, bordfodbold eller bordtennis. For de voksne er der evt. også mulighed for at dyrke lidt motion på en motionscykel eller lignende.

Weekend eller ferie med flere vennepar

Tag af sted sammen med flere vennepar eller alle vennerne på en weekendtur fyldt med hygge og feriesjov. Gå en lang tur i den danske natur, lav konkurrencer på stranden eller sommerhusgrunden, lav mad sammen, nyd at have tid til hinanden og skab nye, herlige ferieminder i et stort eksklusivt sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder. Grundlæggende skal alle venneparrene være enig om at nyde. Nyde samværet, naturen, at slappe af, sove længe og nyde maden. Nogle elsker at vandre, andre at slappe af med en bog foran brændeovnen, andre igen at være aktive med spil og sport. I et stort sommerhus behøver man ikke at være sammen hele tiden. Her er der plads til, at man kan være sammen på kryds og tværs og lære nyt af hinandens måder at gøre forskellige ting på.

Sommerhusferie med to børnefamilier

Vores store eksklusive sommerhuse egner sig også fortrinligt til en sommerhusferie for to børnefamilier, hvor forældrene er gamle venner. De har fået børn i mellemtiden, og kunne egentlig godt tænke sig at deres børn skal lære hinanden bedre at kende. Hvorfor så ikke holde ferie sammen i et lækkert sommerhus med plads til dem alle sammen. Her kan I genopfriske gamle minder, bade med børnene i poolen, lege med dem inde i stuen eller udenfor samt gå ture med dem på stranden. Hvis familierne kender hinanden godt i forvejen, får de voksne mulighed for både at være aktive og slappe af sammen. Børnene nyder at være sammen i et stort sommerhus med mange faciliteter og kan have meget glæde af at være sammen. De har hele tiden legekammerater omkring sig og kan bade sammen i poolen eller lege i legeredskaberne udenfor. Og de lidt større børn kan spille kort eller bordfodbold og bordtennis, eller de kan gå ned til stranden og bade eller spille forskellige boldspil.

Uanset, om I er 14, 18, 20 eller 32 personer, finder I helt sikkert det perfekte sommerhus til jeres ferie hos Sol og Strand.

Her kan I et se et uvalg af store eksklusive, kystnære sommerhuse med plads til både 14, 18 , 20 og 32 personer.

Sommerhus, 82-1000, Marielyst

Det andet sommerhus ligger i skønne Marielyst på Falster med 900 meter til vandet og er den oplagte ramme til familiefesten, firmakonferencen, fødselsdagen og som feriehuset, der kan samle generationer til nærvær, samvær og leg.
Det 360 kvadratmeter store hus indeholder et overflødighedshorn af aktivitetsmuligheder og emmer af luksus. Husets hjerte er det store, lyse køkken, hvor I kan samles omkring madlavningen. Slap af i spabadet, boltr jer i den opvarmede pool, lav jeres egen petanque- eller minigolfturnering i haven eller skab jeres egen havefest omkring det eksklusive grillområde.
Huset har modtaget prisen som ‘Best family friendly holiday home’ fra den Europæiske organisation European Holiday Home Association (EHHA).

Sommerhus, 26-0684, Blåvand

Det femte sommerhus ligger også i Blåvand og er helt exceptionelt. Det egner sig perfekt til en ferie med vennerne eller flere vennepar med eller uden børn. Her kan I nyde en drøm af en swimmingpool og en standvandsspa, som er hævet over poolen og med en fin udsigt. I poolområdet kan I benytte jer af en poolbar med blandt andet eget køleskab, dampkabine med aromadufte og sauna. Vil I gerne være lidt aktive, er der også et fitnessrum med motionscykler, crosstrainer og løbebånd. I kan også lave mad sammen i det udendørs køkken med indbygget kuglegrill og nyde en dejlig middag på den flotte terrasse.

Sommerhus, 11-2087, Nr. Lyngby

Det sjette og sidste hus, vi vil vise jer, ligger også i Nr. Lyngby og kun 800 meter fra Vesterhavet. Grunden er indhegnet, så hvis I holder storfamilieferie med små børn eller hund (1 hund er tilladt i dette hus), kan I være sikre på, at de ikke kan løbe væk. Dette sommerhus har desuden et fritliggende aktivitetshus, hvor både børn og voksne kan muntre sig med at spille bordtennis, bordfodbold eller pool. Her finder I også en lille hyggelig bar, hvor I kan nyde god musik. På grunden findes der desuden en petanquebane, som både bedsteforældre, børn og børnebørn kan få glæde af. Og er vejret lidt regnfuldt, er der hjælp at hente. Swimmingpoolen, der både har svømmetræner, spabad og et hyggeligt loungeområde er et fantastisk tidsfordriv i al slags vejr.

Store sommerhuse

Sommerhuse med specielle faciliteter

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Kørestolsegnet sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på Legoland

Bo tæt på Legoland i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. 

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Billige sommerhuse

Billige sommerhuse til leje er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med dine ønsker