Book sommerhus 2022 nu

Overvejer I sommerhus 2022, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem. Vi har allerede åbnet op for sommerhuse til næste år, så booker I sommerhus 2022 nu, undgår I at stå i en kedelig situation, hvor drømme-sommerhuset er udlejet for næsen af jer, som det er sket for mange andre både i år og sidste år.

Fordele ved at booke sommerhus 2022

I kan allerede nu booke leje af sommerhus i 2022, og argumenterne for at være i god tid er mange. Faktisk øger I jeres chancer markant for at få drømme-sommerhuset, når I booker i god tid, da udvalget så er størst. Jo bedre tid = bedre udvalg.

De mest populære sommerhuse bliver altid udlejet hurtigt, særligt i populære ferieperioder eks. højsæson i sommerferien, og vil I være sikker på at kunne bo i drømme-sommerhuset i jeres ferie, så gør I klogt i at booke allerede nu.

Ligesom ferieperioder er eftertragtede, så er der også populære ferietyper såsom:

Ovenstående ferietyper bliver hurtigt booket. Har I lovet ungerne en pool-ferie, eller er havudsigten vigtigt for jer? Så book i dag.   

Måske I er flere, der skal sammen afsted i sommerhus 2022, hvorfor det kræver lidt mere planlægning og koordinering, så kan det i den grad være en fordel at booke i god tid, så I er sikre på at ferie-kabalen går op.

Ferie 2022 i Danmark og sommerhus

Danmark som destination for jeres ferie 2022 rummer mange oplevelser – store som små. Her får I det hele lige fra seværdigheder, fantastisk natur, misundelsesværdige sandstrande, bølgende klitter og et charmerende dyreliv.

Hos Sol og Strand finder I sommerhuse over hele landet og selvfølgelig i alle de populære sommerhusområder.

Ferie i 2022 med rabatter og oplevelser

Booker I sommerhusferie hos Sol og Strand, kan I glæde jer til at blive en del af vores rabat- og fordelsunivers kaldet Sol og Strand+.  Under jeres ferieophold kan I gå på opdagelse og udforske en lang række attraktioner og forlystelser i hele Danmark, mens I nyder godt af rabatterne.

Book Sommerhus 2022 nu

Ferie i Danmark

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.

Ferie med hund

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst.

Bededagsferie

Har du brug for et afbræk fra hverdagens praktiske gøremål, hvor tid drukner i job, madpakker, rengøring og oprydning fremfor samvær og nærvær?

Himmelfartsferien

Tag en forlænget weekend i sommerhus i Kristi himmelfart. Få ekstra tid til samvær og nærvær med dem, du holder af.

Pinseferien

Skal jeres pinseferie foregå væk fra dagligdagens rammer i hjemmet? Så Bestil sommerhus i pinsen.

Book sommerhus 2022 nu

Overvejer I sommerhus 2022, så skal I ikke vente for længe. Sommerhusferie er særdeles populær, og jo længere tid I venter, des færre sommerhuse får I at vælge imellem.