Pris garanti Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring
 

Gratis App med 1500 attraktioner


Download Sol og Strands gratis app "Ferie i Danmark" med beskrivelser af 1500 attraktioner i Danmark. Med vores app finder I nemt inspiration til jeres ferie i sommerhus. Her kan I hurtigt finde beskrivelser, rutevejledninger, telefonnumre og links til hjemmesider på mange spændende attraktioner. I kan vælge attraktioner ud fra jeres interesser og få dem præsenteret enten på en liste eller et kort, der placerer attraktionerne i forhold til jeres aktuelle position. På den måde kan I hurtigt og nemt se hvilke spændende seværdigheder, der er i området omkring jeres sommerhus. I kan også se hvilke andre attraktioner, der er i nærheden, hvis I har besøgt en attraktion og har lyst til at se mere i området. Med kortet på vores app finder I hurtigt nye spændende oplevelser tæt på, hvor I befinder jer.

Når I har downloadet appen bruger den ikke datatrafik til beskrivelserne af attraktionerne og I sparer derved omkostningerne til datatrafik.

App til iPhone og iPad kan downloades i App Store »

App til Android kan downloades i Google play »

Eller downloades via QR kode:

 
youtube

Sjove ferieoplevelser for børnefamilier

I Danmark finder I mange sjove attraktioner for hele familien. At tage på hyggelige udflugter kan være en sjov måde at tilføje jeres ferie i sommerhus lidt ekstra. I Danmark har vi mange forskellige attraktioner og med vores app, finder I nemt de attraktioner, som I har lyst til at besøge. I kan bl.a. opleve landets mange forlystelsesparker, hvor I kan prøve vilde rutchebaner og sjove legepladser. Ofte finder I også fantasifulde vandlande her - perfekt til afkøling på en varm sommerdag. Er I interesserede i dyr, er det oplagt at besøge en af landets mange dyreparker. Dyreparkerne rummer ofte både eksotiske dyr og klappevenlige dyr, så I kan opleve dyrene helt tæt på. Lad jer fascinere af de spændende dyr og lær noget nyt om deres levevis. I dyreparkerne er der også ofte legepladser og plads til at være aktive mellem besøgene ved dyrene. I mange forlystelses- og dyreparker må I medbringe jeres egen mad, så pak en dejlig picnickurv og nyd en skøn frokost i det fri. Jeres frokost kan I slutte af med en dejlig is. Alternativt er der også ofte spisesteder i parkerne, som I kan besøge og nyde at vælge lige præcis den mad, som I hver især ønsker. Så er der lidt ekstra luksus, når I lejer sommerhus.

En pige, en far og en dreng i en vogn i en rød rutchebane

Kom helt tæt på naturen og besøg landets mange parker, skove og naturcentre. Med vores app finder I hurtigt et stykke spændende natur tæt på jeres sommerhus. I mange skove finder I naturlegepladser, hvor I kan have det sjovt under åben himmel. I kan også finde hundeskove, hvor familiens firbenede ven kan hygge sig i dejlige omgivelser. Imens kan I nyde en kop kaffe og en bid medbragt mad på de opstillede borde og bænkesæt. Har I lyst til at fiske, kan I finde en fiskepark, dyrke kystfiskeri eller fiske i søer og vandløb. At fiske er en afslappende måde at være sammen på og så kan I sammen i familien nyde dagens fangst tilberedt hjemme i jeres sommerhus. Hvis der ikke er bid på krogen, kan I mange steder købe friskfanget fisk ved kysten, når fiskerne trækker deres kuttere i land og opgør dagens fangst.

Har I en helt speciel interesse eller er nysgerrige inden for et særligt felt, kan I tage på tur til et museum eller oplevelsescenter. Her bliver viden formidlet på en sjov måde, hvor alle i familien kan få noget ud af besøget. Måske lærer I noget mere om et emne I ikke kendte eller også vækker besøget en ny interesse hos jer. I kan også tage på et frilandsmuseum og opleve historien, imens I går rundt blandt gamle bygninger og i omgivelser, der er tidssvarende til en bestemt tidsperiode. Her får I en autentisk oplevelse af at være en del af en tid, der var engang. Ofte kan I også se hvordan livet foregik i disse dage, da der tit er museumspersonale klædt i det tidsrigtige tøj, som udfører de aktiviteter, der var en del af hverdagen dengang. Efter et besøg tilbage i tiden kan det være rart at komme hjem i jeres sommerhus og nyde alle de bekvemmeligheder, som vi har nu til dags.

Spændende ferieoplevelser for par

Få ekstra oplevelser på jeres parferie i et privat sommerhus med spændende attraktioner og oplevelser. I vores app får I et nemt overblik over lige præcis jeres interesseområder. I kan tage ud og opleve spændende kunsthåndværk og interessante kunstmuseer med flotte samlinger. Besøg kunsthåndværkerne og se deres smukke værker eller oplev at få adgang til deres arbejdende værksteder, hvor I kan se produktionen. Så prøv at gå på opdagelse med appen i jeres lokalområde og find uopdagede skatte. Rundt om i landet finder I også mange smukke kunstmuseeer, hvor bygninger også ofte er kunst i sig selv. De mange kunstmuseer har spændende samlinger fra bestemte tidsperioder og kunstnere. Dertil kommer de mange særudstillinger, som der er i løbet af et år. Måske er I heldige, at lige præcis jeres yndlingskunstner udstiller et sted tæt på jer.

Kvinde arbejder på et stort maleri i et galleri

I kan nyde en dejlig ferie med fokus på kultur. Appen hjælper jer hurtigt og nemt til at finde spændende museer, fascinerende bygningsværker med interessante historier og kulinariske specialiteter. I Danmark finder I mange museer, frilandsmuseer og oplevelsescentre, hvor I kan nyde at gå rundt i flotte udstillinger og lære nyt. Mange museer formidler idag deres viden på en kreativ og anderledes måde, så I kommer helt sikkert hjem fra jeres besøg lidt klogere. Med vores app kan I også finde mange af landets flotte kirker og spændende bygninger, der giver et interessant indblik i en levevis, der hører en anden tid til.

Lad jeres ferie i sommerhus kan danne rammen for dejlige musikoplevelser og teaterstykker. Festivaler og koncerter, både udendørs og indendørs musik skaber stemning og dejlige ferieminder. Oplev fascinerende teaterstykker og nyd at kunne tale om dem på de lange aftener hjemme i jeres sommerhus. Har I lyst til at få nye smagsoplevelser og opleve gastronomi i særklasse, hjælper vores app jer på vej. Med fokus på lokale råvarer og skønne smagsoplevelser, kan I nyde noget helt særligt i smukke omgivelser. Jeres ferie i sommerhus kan, udover at være afslapning, være en inspirationsferie, hvor I samler nye indtryk og får nye idéer med hjem.

Har I lyst til at holde en aktiv ferie, viser appen vej til golfcentre, fiskeparker og dejlige naturområder. I finder altså nemt den form for aktivitet, som I har lyst til. Golfcentre i smukke naturomgivelser, hvor I i ro og mag kan spille et parti, er dejligt at bruge tiden på. Eller I kan kaste snøren ud efter gode fiskeoplevelser både ved kyst, vandløb og fiskesøer. Det er spændende at se, hvad I får på krogen. Nyd fangsten som en god middag hjemme i jeres sommerhus. Der er også mange flotte skove og nationalparker, hvor I kan tage på hyggelige vandreture og måske opleve en del af det smukke danske fugle- og dyreliv. Har I ikke selv medbragt cykler, kan I mange steder leje cykler og dermed følge mange af de smukke cykelruter, der findes i naturområderne.

To cykler parkeret ved en sti i en skov

Sol og Strands app giver jer mulighed for at danne et overblik over hvilke spændende attraktioner, som I finder i området omkring jeres sommerhus. På den måde kan I bedre lade jer inspirere, planlægge og nyde dejlige oplevelser på jeres ferie i sommerhus. Måske er der kommet nye spændende seværdigheder, siden I var i området sidst eller også har I fået nye interesser, som I vil udforske. Med appen er det nemt at finde ud af, hvad I skal opleve og genopleve, når I er på farten.