Feriecenter Søndervig

Når I holder ferie i en ferielejlighed på Feriecenter Søndervig, kan I holde hyggelig og aktivitetsrig familieferie i naturskønne omgivelser.

 

Feriecenter Søndervig

Søndervig feriecenter ligger tæt hav og by

Ønsker I at bo et stenkast fra Vesterhavets dejlige sandstrand, er en feriebolig på Søndervig feriecenter en oplagt mulighed. Her er I tæt på den skønne badestrand og den smukke, vestjyske natur, men samtidig bor I i gåafstand fra restauranter, supermarked og butikker. Ikke ret langt fra ferieboligerne i Søndervig feriecenter, ligger Damarks højest beliggende fyrtårn, hvor der er en fantastisk udsigt over Vesterhavet og baglandet fra fyrets top.

I kan cykle ad naturstien, langs fjorden, til den gamle, hyggelige købstad Ringkøbing eller fiskeribyen Hvide Sande, hvor I kan spise en dejlig frokost med friskrøget fisk på røgeriet.

Overfor Søndervig feriecenter ligger der et bowlingcenter, hvor I kan hygge jer med at bowle og dyste mod hinanden om, hvem, der får flest strikes. Her er legerum til børnene, I kan spille Adventure golf, komme i fitnesscenter og leje segways, som I kan køre med på stranden.

Nyd stranden, naturen og de mange aktivitetsmuligheder i det gratis aktivitetscenter og i badelandet, når I holder ferie i en ferielejlighed på Søndervig feriecenter.

Gratis adgang til badeland i Søndervig feriecenter

Det er populært blandt børnefamilier at leje en ferielejlighed på Søndervig feriecenter, for det giver gratis adgang til det subtropiske badeland. Her er mange timers sjov og underholdning for alle i familien, men især børnene er godt underholdt og garanteret trætte og glade om aftenen. De mindste børn kan lege tryg i børnebassinet, mens de større børn kan prøve kræfter med den 50 meter lange vandrutsjebane og plaske i vandfaldet. Efter al den vilde leg i vand, kan I slappe af i spabadet, det tyrkiske bad og saunaen, inden I skal hjem og hygge i jeres ferielejlighed.

Badeland i Søndervig Feriecenter

Aktiviteter for alle på Søndervig feriecenter

Det subtropiske badeland og de mange gratis indendørs aktiviteter i Søndervig feriecenter, gør det til et attraktivt feriemål - uanset vejr og årstid. Her kan hele familien hygge sig sammen eller hver for sig, idet børnene selv kan færdes trygt på området og blandt aktiviteterne og til og fra jeres ferielejlighed. Der er både indendørs og udendørs legeplads til børnene, I kan spille mange former for spil og boldspil sammen, der er cykelbane, trampoliner og grillhus, hvis I får lyst til at lægge et par gode bøffer på grillen en sommeraften.

Gratis indendørs aktiviteter i Søndervig feriecenter

I det gratis aktivitetscenter, finder I: Legerum, bordtennis, billard/pool og dart.

I skal betale for bordfodbold, morskabsautomater, møntvask og tørretumbler.

Receptionen i Søndervig feriecenter er åbent alle ugens dage fra kl. 9:00 til kl. 17:00.

Gratis udendørs faciliteter i Søndervig feriecenter

Der er rigtig mange muligheder for at lave noget sammen udenfor på Søndervig feriecenter og få en masse sjove ferieoplevelser sammen. Gratis udendørs aktiviteter er: Legeplads, petanque, grillhus, gadeskak, trampolin, cykelbane, basketball, boccia og boule.

Forbehold: Aktiviteterne på Søndervig feriecenter er udelukkende beskrevet ud fra feriecenterets egne oplysninger. Sol og Strand tager forbehold for ændringer i Søndervig feriecenters åbningstider og faciliteterne i det gratis aktivitetscenter.

Sommerhuse med specielle faciliteter

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Kørestolsegnet sommerhuse

Kørestol er ingen hindring for en dejlig ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Sommerhus tæt på Legoland

Bo tæt på Legoland i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. 

Lej sommerhus

Læs om sommerhusudlejningens historie, hvor I kan holde ferie i sommerhus i Danmark og hvilke rabatter, I kan få, når I lejer sommerhus.

Billige sommerhuse

Billige sommerhuse til leje er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med dine ønsker