Inspiration til ferien i sommerhus

Hvad end I holder ferie i en ferielejlighed eller i et af vores lækre luksussommerhuse, venter der jer massevis af sjove og spændende ferieoplevelser.

I det nedenstående har vi samlet forskellig inspiration til sommerhusudlejning i Danmark. Herunder gode tips til jeres næste ferie i privat sommerhus. Vi har alt fra ferielejligheder i dejlige feriecentre over små, hyggelige sommerhuse til sommerhuse med swimmingpool og store, dejlige luksussommerhuse. Vi har altid et godt tilbud, og specielt Last Minute er der mange penge at spare. Et billigt sommerhus på Last Minute tilbud giver råderum til ekstra oplevelser, og I kan ofte spare op til 40%. Ligegyldigt hvad I vælger, er I garanteret et dejligt ophold og mange sjove, underholdende og spændende ferieoplevelser i Danmark. Vi har noget, der matcher enhver smag, ligegyldigt hvad I søger indenfor sommerhusudlejning - og vi glæder os til at inspirere jer og byde jer velkommen i jeres ønskede sommerhus eller den ønskede ferielejlighed.

 
Tilbud og rabatter

Tilbud og rabatter

Her har vi samlet alle vores tilbud og rabatter, så I nemt og hurtigt kan få overblik over hvor og hvornår I kan spare penge på at tage på ferie i sommerhus. Det er penge at spare, når I blot rejser to sammen - eller I kan spare penge ved at tage på en lang ferie på minimum 14 dage i samme sommerhus. Vælger I spontant at tage på ferie i sommerhus er der også penge at spare med vores Last minute rabatter. Læs mere om hvor, hvornår og hvordan I kan opnå rabat på jeres sommerhusferie her.

Tema sommerhuse

Tema sommerhuse

Lad jer inspirere til en ferie i et sommerhus ud over det sædvanlige. Vi har samlet vores sommerhuse i kategorier, der matcher jeres ønsker og behov. Det kan være sommerhuse i maritime omgivelser eller boliger, der er tilknyttet feriecentre. Ved feriecentrene er der ekstra aktivitetsmuligheder, som I kan deltage I. Det kan også være, at I søger et sommerhus til en ferie med meget fiskeri eller I har måske brug for et sommerhus, hvor der også er plads til en kørestol. Alle vores tema sommerhuse har specifikke beskrivelser om, hvad det er, der gør dem særlige - på den måde får I det størst mulige udvalg og den bedste information til at vælge netop det sommerhus, der gør jeres ferie perfekt.

 
Overnatning til events

Overnatning til events

Vi har samlet en række begivenheder i Danmark, hvor det særligt kan betale sig for jer at overnatte i privat sommerhus. Der er tit nemlig også penge at spare, når I vælger et sommerhus som overnatningsform, mens I deltager i en af de store begivenheder i Danmark. Disse begivenheder kan være sportslige, folkelige, musikalske eller kulturelle. Efter en lang og oplevelsesrig dag med mange indtryk, kan det være rart at trække jer tilbage i sommerhuset, hvor der er ro, hygge og plads til alle. Sommerhusene vi har samlet, ligger alle i køreafstand fra selve begivenheden. Vælg sommerhusudlejning - og lad jer inspirere til en lidt anderledes, men dejlig, overnatningsform, mens I er til en større begivenhed i Danmark.

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

Et sommerhus er noget, de fleste forbinder med sommerferie, sol og strand. Og det er helt bestemt også et dejligt tidspunkt at tage i privat sommerhus på. Om sommeren summer sommerlandet af liv og glade dage - og strand, skov og natur er dejlige steder I kan opholde jer. Danmark har dog også meget at byde på resten af året. De store ferier er efterårsferie, juleferie, nytårsferie, vinterferie og påskeferie. Her kommer vi med vores bud på, hvorfor sommerhusudlejning giver den perfekte base for en dejlig ferie, selvom det ikke lige er sommer i Danmark.

 

Danmark byder på attraktioner og seværdigheder for hele familien. Tag børnene med i en af de store forlystelsesparker eller nyd de brusende bølger og brede sandstrande ved Vesterhavet.

Der er mange måder at holde ferie på. I kan se et udvalg af vores forskellige ferietemaer herunder.


Ferie året rundt

Det er dejligt at være i sommerhus - uanset årstiden. En sommerferie i Danmark kan byde på en tur i Vesterhavets bølger eller cykelture i grønne skove.

En efterårsferie er fuld af smuk og farverig natur og hyggelige stunder inden døre, mens en vinterferie i sommerhus er lig med frisk vind, der giver røde kinder.
I kan også vælge at holde en kort miniferie, hvor I får et pusterum fra hverdagen.

Vi tilbyder mere end 500 private sommerhuse med Swimmingpool i alle de populære ferieområder i Danmark. Specielt langs den jyske vestkyst, har vi store sommerhuse, hvor mange har privat indendørs pool. I et privat sommerhus med pool kan hele familien bade året rundt, og derfor er ferieboligerne et af vores mest populære produkter indenfor sommerhusudlejning.