Din lokale rådgiver i Vejers

Udlej dit sommerhus gennem Sol og Strands lokale rådgiver Svend Bruun
Svend Bruun
Rådgiver
 
Mobil 24 98 71 56
sbr@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området ved Henne, Houstrup, Grærup, Jegum, Vejers og Mosevrå. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling samt komme med ideer, forslag og nye tiltag til at sikre dig den bedst mulige leje.

Hvem er jeg?

Mit navn er Svend Bruun, og jeg er din rådgiver i og omkring Vejers. Jeg har været i udlejningsbranchen i ca. 24 år, bl.a. som tekniker, og er godt klædt på til at rådgive dig. Da jeg selv er sommerhusejer, ved jeg hvilke overvejelser, der kan være i forbindelse med udlejningen af sommerhuset. Sammen finder vi den form for udlejning, der passer til dig.


I min fritid spiller jeg fodbold på veteranholdet eller tager en tur rundt i Danmark på min motorcykel. Jeg nyder at slappe af i sommerhuset sammen med min familie, og vi rejser også gerne på ferie til udlandet.

Lokalbureauet i Vejers

På lokalbureauet i Vejers møder du fire faste medarbejdere, der dagligt står for udlejning, rengøring og hvad, der ellers hører til af daglige opgaver - og vi er alle lokale. Vores bureauchef og vores daglige leder sørger sammen for, at tingene kører, som de skal. De sikrer, at dine feriegæster får et godt ophold og en god service.


Vores dygtige serviceteknikere servicerer dit sommerhus, så alt er i orden i huset. Har du en swimmingpool eller et spabad, er det også dem, der tager sig af dette.


Lokalbureauet i Vejers

Vejers Havvej 19 A, 6853 Vejers Strand

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vores serviceniveau er vores levebrød - derfor sætter vi altid dig og dine feriegæster i centrum. Du kan altid komme i kontakt med os fra morgen til aften, og vi holder åbent alle ugens syv dage på Vejers Havvej 19 B i Vejers.


Med venlig hilsen

Svend Bruun
Rådgiver

Mobil 24 98 71 56
sbr@sologstrand.dk

Den hyggelige ferieby Vejers med butikker og spisesteder. Badegæsterne nyder bølgerne og den brede strand i Henne Strand Fællesområdet i Jegum Feriepark. Et hyggeligt, lille ishus på vej mod stranden i Henne Strand.