Din lokale rådgiver på Fyn og Langeland

Din lokale rådgiver René Flintegaard giver gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus gennem Sol og Strand.
René Flintegaard
Rådgiver
 
Tlf. 21 73 74 06
rfl@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere på Fyn og Langeland. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er René Flintegaard, og jeg er din rådgiver her på Fyn og øerne omkring.


Jeg er født og opvokset i Faaborg og er i dag bosiddende i Faldsled, hvor jeg blandt andet bruger min fritid på at istandsætte mit hus og køre nogle gode lange ture på min racercykel. Min familie stammer fra Langeland, så jeg har et stort lokalkendskab til både Fyn og øerne.


Jeg har tidligere arbejdet som medierådgiver med fingeren på pulsen - jeg ved, hvad der rør sig på Fyn. Jobbet har desuden givet mig en solid erfaring med kundekontakt og salg. Med udgangspunkt i dit behov står jeg klar til at sparre med dig, så du får mest muligt ud af at udleje dit sommerhus.


Udover mig er lokalbureauet i Rudkøbing altid klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Lokalbureauet i Rudkøbing

Lene-Marianne, som er bureauchef, har 14 års erfaring fra turistbranchen. Hun sørger for, at der bliver taget godt hånd om sommerhuse og feriegæster i samarbejde med vores bureauassistent, Lilly, der har været her i over 10 år.


Lokalbureauet i Rudkøbing

Ørstedsgade 9, 5900 Rudkøbing

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi har et stort kendskab til området og kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vi har åbent alle ugens syv dage i sommerhalvåret, men du kan altid komme i kontakt med os fra morgen til aften pr. telefon. Du er også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe her på vores lokalkontor, Ørstedsgade 9 i Rudkøbing.


Med venlig hilsen

René Flintegaard

Christiansmindes strand Egeskov Slot Strib Fyr i Middelfart Dageløkke Havn