Din lokale rådgiver på Bornholm

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Per Petersen
Per Petersen
Rådgiver
 
Mobil 24 80 41 35
pop@sologstrand.dk

Som din lokale rådgiver kan jeg sikre dig rådgivning, der tager udgangspunkt i sommerhusmarkedet her på Bornholm. Lige fra Hammeren til Dueodde og fra Gudhjem tværs over øen til Hasle - jeg er klar til at give gode råd og sikre hurtig hjælp, når der er behov for det.

Jeg kommer gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus. Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering af dit sommerhus med priser, der er konkurrencedygtige nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktive nok til at tjene gode penge på.

Hvem er jeg?

Mit navn er Per Petersen, og jeg er din rådgiver her på Bornholm. Jeg har over 25 års erfaring med sommerhusudlejning og har været en del af Sol og Strand siden 2001. Jeg har altid engageret mig i lokalsamfundet og følger derfor Bornholms udvikling nøje - både som samfund og som feriested.


Jeg er oprindeligt uddannet lærer, men bruger i dag mine kommunikative evner i stillingen som rådgiver, hvor den daglige kontakt på både dansk og tysk med såvel ejere som lejere er en stor fornøjelse. Mine mange års erfaring har givet mig en omfattende indsigt i sommerhusmarkedet og Bornholms skønne sommerhusområder som f.eks. Sømarken, Sandvig og Snogebæk.


Jeg har en klar fornemmelse af, hvad der f.eks. får tyske gæster til at vælge et hus hos Sol og Strand. Denne viden er jeg klar til at dele med dig - lige fra en uforpligtende udlejningsvurdering til regulær rådgivning i forbindelse med modernisering af dit sommerhus, så kundernes behov indarbejdes i løsningen. Står du og overvejer at købe et sommerhus, så giver jeg også gerne gode råd.

Lokalbureauet i Rønne

Bag mig har jeg et stærkt team på lokalbureauet, som er klar til at servicere både dit sommerhus og dine feriegæster. Vores kontor er centralt placeret blot få hundrede meter fra færgeterminalen i Rønne, og her arbejder vi ud fra tanken om, at din indtjening øges ved blandt andet at sikre, at feriegæsterne får en positiv oplevelse i dit sommerhus. Glade feriegæster kommer nemlig tilbage.


Vi hjælper dem med praktiske spørgsmål om sommerhuset og deler gerne ud af gode råd om seværdigheder som f.eks. Østerlars Rundkirke, Balka Strand eller de fantastiske bisoner i Almindingen. Jeg kender alle Bornholms små og større veje og har altid tips til, hvor feriegæsterne kan finde små herlige steder med fantastisk natur og seværdige klippeformationer.

Lokalbureauet i Rønne

Havnegade 1, 3700 Rønne

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

I vores samarbejde lægger jeg vægt på at få klarlagt, hvad der er vigtig for dig. Måske prioriterer du, at dit sommerhus bliver passet ordentligt og feriegæsterne bliver serviceret, så de får lyst til at komme tilbage? Måske ønsker du en optimering af udlejningen, men vægter samtidig at du selv kan bruge sommerhuset? Eller måske mangler du hjælp til at passe sommerhuset, fordi du bor langt væk? Hos Sol og Strand klarer vi det hele.


Dit sommerhus er i trygge hænder. Jeg følger markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt, og du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen - sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Kontakt mig for gratis rådgivning, så finder vi en løsning, der passer til dig.


I højsæsonen har vi åbent hver dag, og du kan ringe til mig året rundt fra morgen til aften. Du er også velkommen til at komme forbi til en snak og en kop kaffe på lokalkontoret i Havnegade 1 i Rønne.


Med venlig hilsen

Per Petersen

Østerlars Kirke er en af i alt fire rundkirker på Bornholm I havnebyen Svaneke kan man få lækre røgede sild hos Røgeriet Gudhjem er et smukt og charmerende fiskerleje Sandvig er et lille fiskerleje på nordspidsen af Bornholm