Din lokale rådgiver

Udlej dit sommerhus gennem Sol og Strands lokale rådgiver Ole Madsen.
Ole Madsen
Rådgiver
 
Mobil 20 80 92 77
oma@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området fra Bratten nord for Frederikshavn ned til Helberskov i syd. Strækningen har mange dejlige sommerhusområder som f.eks. Sæby, Lyngså, Hou, Hals, Storvorde, Egense og Øster Hurup.

Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus. Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Ole Madsen, og jeg er din rådgiver i området Hals. Jeg har i de sidste 18 år drevet NetFerie, og jeg har derfor en stor indsigt i lokalområdet, sommerhusmarkedet og gæsternes ønsker. Jeg står parat til at give dig en seriøs og realistisk udlejningsvurdering og sikre dig en optimal udlejning af dit sommerhus. Det er vigtigt for mig, at have et godt samarbejde med sommerhusejerne, der bygger på tillid og personlig kontakt.


Jeg bor i Hals sammen med min familie, og min fritid går med cykling og cykelrejser.

Lokalbureauet i Hals

Medarbejderne på kontoret i Hals står dagligt for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til. Vores bureauchef sikrer sig, at tingene kører, som de skal med hjælp fra vores bureauassistent.


Det er en tillidssag at udleje sit private sommerhus. Derfor bliver dit sommerhus passet af den samme medarbejder, der lærer dit sommerhus at kende og ved, hvad der er vigtigt for dig.

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender Nordøstjylland, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vi har åbent året rundt, og du er velkommen til komme forbi til en kop kaffe og en snak her på Bisnapvej 30 i Hals. Du kan også ringe til os fra morgen til aften eller sende mig en e-mail.


Med venlig hilsen

Ole Madsen

Den stemningsfulde lystbådehavn i Øster Hurup På vej til den børnevenlige sandstrand i Lyngså Idyllisk vandmølle i bindingsværk fra år 1710 ved Sæby Å Torv med bænke og spisesteder ved lystbådehavnen i Bisnap, Hals