Din lokale rådgiver i Blåvand og Ho

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Lene Dyg Lyst.
Lene Dyg Lyst
Rådgiver
 
Mobil 30 45 60 02
lly@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området ved Blåvand, Ho og Jegum. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling samt komme med ideer, forslag og nye tiltag til at sikre dig den bedst mulige leje.

Hvem er jeg?

Mit navn er Lene Dyg Lyst, og jeg er din rådgiver her i Blåvand, Ho og Jegum. Jeg har over 20 års erfaring i branchen med udgangspunkt i netop dette område. Jeg lægger stor vægt på at have en god dialog med dig og mener, at den bedste udlejning af sommerhuset sikres gennem så tæt et samarbejde som muligt.


Foruden mig er der et helt lokalbureau, der altid står klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Med venlig hilsen
Lene Dyg Lyst


Muldyr-bunkere på Blåvand Strand Den stemningsfulde hovedgade i Blåvand Det hvide Blåvandshuk Fyr i naturskønne omgivelser Det idylliske skovområde, som omkranser sommerhusene i Blåvand, Ho