Din lokale rådgiver på Fanø

Udlej dit sommerhus på Fanø. Kent Nymark er din lokale rådgiver.
Kent Nymark
Rådgiver
 
Mobil 21 76 44 88
kny@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere på Fanø. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud til en samtale om mulighederne for at udleje dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab, får du en realistisk og ærlig vurdering, som tager højde for markedets udvikling. På den måde sikres du den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Kent Nymark og er bureauchef og din personlige rådgiver på Fanø. Jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning, så vi sammen kan få det optimale ud af netop dit sommerhus. I vores samarbejde vægter jeg at få klarlagt, hvad der er vigtig for dig, så du føler dig ordentligt serviceret og repræsenteret af dit udlejningsbureau.


Jeg er bosiddende på Fanø sammen med min familie bestående af min kone, 2 børn og vores 2 små gravhunde. Lokalt engagement fylder en stor del af dagligdagen, hvor jeg er optaget af alt, hvad der rører sig på Fanø. Jeg interesserer mig meget for de lokale vilkår for vores sommerhusejere og lægger vægt på, at tingene fungerer.


Foruden mig er lokalbureauet i Nordby altid klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Lokalbureauet på Fanø

Der er 4 faste medarbejdere på kontoret i Nordby, der dagligt står for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til - og vi lever og ånder alle for sommerhusbranchen.


Som bureauchef er jeg med til at sikrer, at tingene kører, som de skal med fælles hjælp fra resten af kontoret. Vores tilgang til sommerhusudlejning er ydmyg og nøgtern, og vi lægger en stor faglig ære i at kunne levere det højest mulige serviceniveau.


Lene, der har været her i 5 år, er ansvarlig for rengøring og planlægningen af denne. Vores servicemand, Adrian, er multihåndværker, laver småreparationer og servicerer dit sommerhus.


Har du en swimmingpool eller spa, er det Philip eller mig, der tager ud til husene og laver den ugentlige service. Vi taler alle både dansk, tysk og engelsk, og vi glæder os til at servicere dig og tage godt imod dine feriegæster.


Lokalbureauet på Fanø

Hovedgaden 12, Nordby, 6720 Fanø

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vi har åbent alle ugens syv dage, så du er altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi til en kop kaffe og en snak her på Hovedgaden 12 i Nordby.


Med venlig hilsen

Kent Nymark

Hyggelige huse bag havnepromenaden i Fanø, Nordby På Fanø Bryghus i Grøndal kan I smage den lokale øl og hygge jer i caféen eller udenfor Sønderho Mølle er placeret på toppen af en klit i udkanten af byen Oplev den årlige dragefestival på Fanøs Rindby Strand