Din lokale rådgiver

Jimmy Pedersen er din lokale rådgiver på Lolland, Falster, Møn, Bogø og Sydsjælland. Kontakt han for gratis rådgivning omkring udlejning af dit sommerhus.
Jimmy Pedersen
Rådgiver
 
Mobil 20 27 35 59
jpd@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området ved Lolland, Falster, Møn, Bogø og Sydsjælland. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jimmy Pedersen, og jeg er din rådgiver på Lolland, Falster, Møn, Bogø og Sydsjælland. Jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning og har fokus på at udleje dit sommerhus bedst muligt.


Jeg er født og opvokset på Lolland-Falster, hvilket betyder, at jeg ikke blot kender området rigtig godt, men også den udvikling sommerhusmarkedet har været igennem. Foruden mig er der et helt lokalbureau, der altid står klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Med venlig hilsen
Jimmy Pedersen


Små cafeer i feriebyen Marienlyst ved Østersøen En dejlig sommerdag på Bogø lystbådehavn Fantastisk natur ved Møns Klint, Danmarks højeste klint. Familiehygge på stranden ved Gedesby