Din lokale rådgiver på Rømø og omegn

Jimmi Nielsen er din lokale rådgiver på Rømø. Kontakt han for gratis rådgivning omkring udlejning af dit sommerhus.
Jimmi Nielsen
Rådgiver
 
Mobil 30 50 61 22
jni@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere på Rømø og i området ved Højer, Arrild, Ballum og Toftlund. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jimmi Nielsen, og jeg er din rådgiver her på Rømø og omegn. For 14 år siden startede jeg i Sol og Strand som servicetekniker, inden jeg senere blev rådgiver. De mange år og det brede spænd af opgaver gør, at jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning.


Når jeg efter en travl sæson holder ferie, søger jeg mod de varme vande i den Mexicanske Golf for at fiske efter marlin og tun. Mens jeg gør det, er du velkommen til at kontakte lokalbureauet, der altid kan hjælpe dig.

Lokalbureauet på Rømø

I 1996 åbnede Rømø Holidays, som i dag er en del af Sol og Strand. Vi er 8 faste medarbejdere på kontoret, der dagligt står for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til - og vi er alle lokale.


Hanne, der har været her i 14 år, er vores bureauchef, mens rollen som daglig leder varetages af Michaela, der har været i branchen siden 1992. Annemette startede for 13 år siden og fungerer både som rådgiverassistent og bureauassistent. Både Hanne og Annemette begyndte som tekniske assistenter og kender derfor alle rutiner omkring udlejningen af dit sommerhus.


Derudover har vi tre flinke bureauassistenter, Charlotte, Juria og Ruta, der betjener feriegæsterne. Juria startede for 4 år siden som sommerhjælp og er nu fastansat, og Charlotte samt Ruta er startet for et halvt år siden.


Vores to serviceteknikere, Freddy og Bent, servicerer dit sommerhus og sikrer sig, at alt er okay. Har du en swimmingpool eller et spabad, er det Peter, der tager sig af dette.


Lokalbureauet på Rømø

Lakolk Butikscenter 20, 6792 Rømø

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender Rømø, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vi har åbent alle ugens syv dage, så du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe her på vores lokalkontor i Lakolk Butikscenter på Rømø.


Med venlig hilsen

Jimmi Nielsen

I Havneby kan I se historiske kanoner fra Trediveårskrigen Dejlig strand og et kuperet klitområde ved Lakolk på Rømø Toftum Skole fra 1784 er en af Danmarks mindste skolebygninger Museet Kommandørgården i Toftum