Din lokale rådgiver

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Jeppe Vang Rysgaard.
Jeppe Vang Rysgaard
Bureauchef/rådgiver
 
Mobil 24 98 73 26
jvr@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området fra Thyborøn mod nord og ned til og med Søndervig i syd. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jeppe Vang Rysgaard, og jeg er din rådgiver i Vejlby Klit og Søndervig. Udover at være rådgiver, er jeg også bureauchef begge steder, samt i Bjerregård.


Jeg har solid erfaring indenfor sommerhusudlejning, og ved, hvad er skal til for at udleje dit sommerhus i området. Jeg ligger stor vægt på, at både du og feriegæsterne, der lejer dit sommerhus, får en god oplevelse.

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Du kan altid kontakte os pr. telefon eller mail. Du er også velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe på et af lokalbureauerne.


Med venlig hilsen

Jeppe Vang Rysgaard
Rådgiver
Mobil 24 98 73 26
jvr@sologstrand.dk


Det røde fyrtårn i Bovbjerg byder på en café og en enestående udsigt Hjemstavnsgården Gjellergaard i Gjellerodde er i dag et museum Egetræsskulpturen ved enden af havnen i Stauning Klitter, strand og vand ved Søndervig