Din lokale rådgiver

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Jeppe Vang Rysgaard.
Jeppe Vang Rysgaard
Bureauchef/rådgiver
 
Mobil 24 98 73 26
jvr@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området fra Thyborøn mod nord og ned til og med Søndervig i syd. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jeppe Vang Rysgaard, og jeg er din rådgiver i Vejlby Klit og Søndervig. Udover at være rådgiver, er jeg også bureauchef begge steder, samt i Bjerregård.


Jeg har solid erfaring indenfor sommerhusudlejning, og ved, hvad er skal til for at udleje dit sommerhus i området. Jeg ligger stor vægt på, at både du og feriegæsterne, der lejer dit sommerhus, får en god oplevelse.

Lokalbureauet i Vejlby Klit

I Vejlby Klit møder du er en flok motiverede medarbejder, der sørger for at servicere dig og dine feriegæster. Vores stabile stab af tilsynsassistenter klarer rengøringen og tilsynet med dit sommerhus. Desuden har vi tilknyttet en fast servicetekniker, som varetager serviceringen af swimmingpools og mindre reklamationsopgaver.


Lokalbureauet i Vejlby Klit

Vejlby Klit 22, 7673 Harboøre

Lokalbureauet i Søndervig

Vi er en flok faste medarbejdere på kontoret i Søndervig, der dagligt står for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til - og vi er alle lokale. Bureauchefen tager sig af den daglige drift af kontoret med hjælp fra vores bureauassistenter. De sørger for, at dine feriegæster får et godt ophold. Vores rådgiverassistent, hjælper mig i det daglige arbejde med at servicere dig.


Serviceteknikerne passer dit sommerhus og sikrer sig, at alt er okay. Har du en swimmingpool eller et spabad, er det også dem, der tager sig af dette.


Lokalbureauet i Søndervig

Lodbergsvej 2, 6950 Ringkøbing

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Du kan altid kontakte os pr. telefon eller mail. Du er også velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe på lokalkontoret i Vejlby Klit eller Søndervig.


Med venlig hilsen

Jeppe Vang Rysgaard
Rådgiver

Mobil 24 98 73 26
jvr@sologstrand.dk

Det røde fyrtårn i Bovbjerg byder på en café og en enestående udsigt Hjemstavnsgården Gjellergaard i Gjellerodde er i dag et museum Egetræsskulpturen ved enden af havnen i Stauning Klitter, strand og vand ved Søndervig