Din lokale rådgiver

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Christian W. Heilesen
Christian W. Heilesen
Rådgiver
 
Mobil 20 12 00 58
cwh@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området ved Klitmøller, Blokhus, Løkken, Lønstrup, Skagen og Læsø. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Christian W. Heilesen, og jeg er din rådgiver i Lønstrup og Skagen. For ca. 12 år siden startede jeg som rådgiver hos Sol og Strand, og lige siden har jeg gjort mit bedste for at udleje vores sommerhuse. Jeg kan derfor rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning. Når jeg efter en lang dag på jobbet skal slappe af, bruger jeg en del tid på at løbetræne og være sammen med min familie.


Du er altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi til en kop kaffe på et af lokalbureauerne.


Med venlig hilsen

Christian W. Heilesen


Redningshuset ved stranden i Nørlev Rubjerg Knude Fyr ligger lige syd for Lønstrup Sti langs kysten ved de gule Skagenshuse i Vesterby Vippefyret ligger lige bag Sønderstrand i Skagen Østerby