Din lokale rådgiver

Få gratis rådgivning om udlejning af dit sommerhus hos Sol og Strands lokale rådgiver Christian W. Heilesen
Christian W. Heilesen
Rådgiver
 
Mobil 20 12 00 58
cwh@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området ved Lønstrup, Nørlev, Tornby, Kjul, Tversted, Skagen, Bratten og Frederikshavn. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Christian W. Heilesen, og jeg er din rådgiver i Lønstrup og Skagen. For 9 år siden startede jeg som rådgiver hos Sol og Strand, og lige siden har jeg gjort mit bedste for at udleje vores sommerhuse. Jeg kan derfor rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning. Når jeg efter en lang dag på jobbet skal slappe af, bruger jeg en del tid på at løbetræne og være sammen med min familie.


Foruden mig er lokalbureauerne i henholdsvis Lønstrup og Skagen også altid klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Lokalbureauet i Lønstrup

På kontoret i Lønstrup er der 4 faste medarbejdere, der dagligt står for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til – og vi er alle lokale. Karin, der har været her i 8 år, er vores bureauchef, og vores bureauassistent, Jane, koordinerer rengøring og administrerer sommerhuse. Ellen er vores servicetekniker. Det er hende der passer din swimmingpool, hvis du har sådan en.

Lokalbureauet i Lønstrup

Tannisbugtvej 2, 9800 Hjørring

Lokalbureauet i Skagen

Vi er 4 faste medarbejdere på kontoret i Skagen, der servicerer dig og dine feriegæster. Karin er vores bureauchef.


Vi kender Skagen, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.

Lokalbureauet i Skagen

Sct. Laurentii Vej 96, 9990 Skagen

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi kan også hjælpe dig med at passe dit sommerhus, hvis du bor langt væk - vi finder en løsning, der passer til dig.


Du er altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi til en kop kaffe på et af lokalbureauerne i enten Lønstrup eller Skagen.


Med venlig hilsen

Christian W. Heilesen

Redningshuset ved stranden i Nørlev Rubjerg Knude Fyr ligger lige syd for Lønstrup Sti langs kysten ved de gule Skagenshuse i Vesterby Vippefyret ligger lige bag Sønderstrand i Skagen Østerby