Din lokale rådgiver på Læsø

Udlej dit sommerhus på Læsø gennem Sol og Strands lokale rådgiver Charlotte B. Tsouroutas.
Charlotte B. Tsouroutas
Rådgiver
 
Mobil 24 98 72 40
cbt@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere her på Læsø. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Hvem er jeg?

Mit navn er Charlotte B. Tsouroutas, og jeg er din rådgiver her på Læsø. Jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning og har stor fokus på at udleje sommerhusene til din tilfredshed.


Jeg er født i Århus og vokset op på Læsø, hvor jeg nu er fast bosiddende. Min fritid bruger jeg bl.a. som hundetræner, aktivt medlem af Hjemmeværnet og sammen med min dejlige familie. Foruden mig er lokalbureauet på Læsø altid klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Lokalbureauet på Læsø

Når jeg ikke er ude og rådgive sommerhusejere, fungerer jeg som bureauchef på kontoret på Læsø. Her sørger jeg for, at tingene kører, som de skal med hjælp fra min bureauassistent.


Bureauassistenten står dagligt for udlejning, rengøring og hvad der ellers hører til, og hun hjælper gerne både dig og dine feriegæster. Vi har desuden faste tilsynsassistenter, som servicerer og tilser alle vores huse.


Lokalbureauet på Læsø

Havnebakken 4, 9940 Læsø

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender området, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Vi har åbent alle ugens syv dage i højsæsonen, mens vi i lavsæsonen har åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag samt ved ankomster i weekenden.


I er altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi til en kop kaffe og en snak her på Havnebakken 4, 9940 Læsø.


Med venlig hilsen

Charlotte B. Tsouroutas

Læsø Kur - et moderne kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke Stranden ved Vesterø på Læsø Læsø Saltsyderi Museumsgaarden på Læsø