Din lokale rådgiver på Djursland og i Østjylland

Kontakt din lokale rådgiver Carsten Skov Hedegård, hvis du vil tjene gode penge på udlejning af dit sommerhus.
Carsten Skov Hedegård
Rådgiver
 
Mobil 61 15 16 36
csh@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere i området fra Djursland mod nord og ned langs østkysten gennem mange attraktive sommerhusområder til Hvidbjerg ved Børkop i syd. Jeg dækker også området ind til Give og Silkeborg i Midtjylland.

Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus. Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Carsten Skov Hedegård, og jeg er din rådgiver på Djursland og i Østjylland. Jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning og har stor fokus på at udleje sommerhusene til ejernes tilfredshed.


Jeg er bosiddende centralt i området med min kone og tre små børn, som holder mig godt beskæftiget i min fritid. Når chancen byder sig, griber jeg den dog gerne og løber en tur i den flotte østjyske natur.


Foruden undertegnede er der et helt lokalbureau, der altid står klar til at servicere dig og dit sommerhus.

Lokalbureauet i Ebeltoft

Vi er 3 faste medarbejdere på kontoret i Ebeltoft, der dagligt står for udlejning, rengøring, og hvad der ellers hører til - og vi er alle lokale. Dorte, der har været hos Sol og Strand i 15 år, er vores bureauchef. Sammen med vores elev, Katrin, sørger hun for, at alt kører, som det skal, og at dine feriegæster får et godt ophold.


Lokalbureauet i Ebeltoft

Strandlyngen 1, 8400 Ebeltoft

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender Østjylland, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus, der er konkurrencedygtig nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktiv nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Du kan ringe til os alle ugens dage. Vores kontor holder åbent minimum 5 dage om ugen, og du er altid velkommen til komme forbi til en kop kaffe her på Strandlyngen 1 i Ebeltoft.


Med venlig hilsen

Carsten Skov Hedegård

Stranden i Juelsminde Fregatten Jylland i Ebeltoft Bønnerup Strand Saksild Strand