Din lokale rådgiver

Bente Krabbe Toftdal er din lokale rådgiver hos Sol og Strand. Kontakt hende for en gratis vurdering af dit sommerhus.
Bente Krabbe Toftdal
Rådgiver
 
Mobil 23 29 67 08
bkt@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere ved Limfjorden og ved Vesterhavet fra Slettestrand i nord til Agger i syd. Som din lokale rådgiver kommer jeg gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.

Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. For at du kan få den bedst mulige udlejning og derved også den bedst mulige indtjening, følger jeg til stadighed markedets udvikling.

Hvem er jeg?

Mit navn er Bente Krabbe Toftdal, og jeg er din rådgiver her i Klitmøller. I 2002 startede jeg i branchen og har siden da været en del af den. Jeg er født og opvokset i Thy, hvor jeg stadig bor den dag i dag; det betyder, at jeg selvfølgelig snakker både tysk og 'thysk'.


Efter en lang arbejdsdag sætter jeg pris på en god fodboldkamp eller at begive mig ud i det smukke landskab i Nationalpark Thy, hvor jeg kan dyrke min interesse for fotografering.


Bag mig har jeg et lokalbureau, der altid står klar til at servicere dig, dine feriegæster og dit sommerhus.

Lokalbureauet i Klitmøller

Personalet på lokalkontoret sørger for at hjælpe dig og dine feriegæster, og vores stabile stab af tilsynsassistenter sørger for rengøringen og tilsynet med dit sommerhus.


Desuden har vi tilknyttet en fast servicetekniker som varetager serviceringen af swimmingpools og mindre reklamationsopgaver.


Lokalbureauet i Klitmøller

Ørhagevej 117, 7700 Thisted

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Jeg kender Thy og Limfjordsområdet, som var det min egen bukselomme, og jeg kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse - lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det.


Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus med priser, der er konkurrencedygtige nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktive nok til at tjene gode penge på. Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Du kan altid kontakte os pr. telefon eller mail. Du er også velkommen til at komme forbi til en snak og en kop kaffe her på vores lokalkontor Ørhagevej 117 i Klitmøller.


Med venlig hilsen

Bente Krabbe Toftdal

Badegæster på den lange badestrand i Vorupør. Stranden ved Vorupør Windsurfer i Klitmøller Skilte ved en af Klitmøllers surfskoler