Din lokale rådgiver på Rømø og omegn

Annemette Truelsen er din lokale rådgiver på Rømø. Kontakt hende for gratis rådgivning omkring udlejning af dit sommerhus.
Annemette Truelsen
Rådgiver
 
Mobil 40 20 71 33
amt@sologstrand.dk

Jeg er altid på udkig efter et godt samarbejde med sommerhusejere på Rømø og i området ved Højer, Arrild, Ballum og Toftlund. Jeg kommer gerne ud og giver gratis rådgivning om udlejningen af dit sommerhus.


Med baggrund i min erfaring og mit lokalkendskab får du en realistisk vurdering og kompetent sparring. Når vi udlejer dit sommerhus, vil jeg følge markedets udvikling for at sikre dig den bedst mulige lejeindtægt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Annemette Truelsen, og jeg er din rådgiver her på Rømø og omegn. For 17 år siden startede jeg i Sol og Strand som teknisk assistent og er i dag rådgiver.


Størstedelen af min tid bruges på at administrere sommerhusene og øge udlejningen, men jeg hjælper også til med planlægning af rengøring. De mange år og det brede spænd af opgaver gør, at jeg kan rådgive dig om alt vedrørende sommerhusudlejning. Ved siden af mit arbejde engagerer jeg mig i lokalsamfundet som frivillig i en sportsforening.

Rådgivning og udlejning, der er tilpasset dig

Vi kender Rømø, som var det vores egen bukselomme, og vi kan rådgive dig om alt omkring sommerhuse – lige fra hvor det er bedst at købe et, til hvor meget du kan tjene på det. Du får en realistisk vurdering af dit sommerhus med priser, der er konkurrencedygtige nok til at tiltrække feriegæsterne og attraktive nok til at tjene gode penge på.


Du kan udleje dit sommerhus helt ned til kun 4 uger i højsæsonen. Sådan kan du tjene penge og bruge sommerhuset, når du har lyst. Vi finder en løsning, der passer til dig.


Med venlig hilsen
Annemette Truelsen


Historiske kanoner fra Trediveårskrigen i Havneby
Dejlig strand og et kuperet klitområde ved Lakolk på Rømø
Toftum Skole fra 1784 er en af Danmarks mindste skolebygninger
I Toftum ligger museet Kommandørgården