Danmarks-Rabatten - Ferieoplevelser med rabat

Sol, strand – og spændende attraktioner. Når I lejer jeres sommerhus hos Sol og Strand, kan I samtidig købe entrebilletter med rabat og få adgang til et væld af ferieoplevelser.

 

Nyd en skøn ferie i Danmark

Ferie handler om at slappe af, nyde hinanden og få spændende oplevelser sammen. I Danmark venter der mange spændende ferieoplevelser og der er helt sikkert noget for enhver smag. Her finder I en smuk natur, der kan danne rammen om mange gode eventyr sammen. Måske har I lyst til at opleve det helt nære med skønne gåture i naturen og muligheden for at købe fisk ved fiskekutterne på stranden. Eller også skal der ske noget med sus i maven, som i forlystelsesparkerne rundt omkring. Det kan også være kulturelle oplevelser med smukke museer, kunsthåndværk og dejlig musik, der lokker. Her finder I det hele og mere til med rabat. Undersøg hvilke attraktioner, som I vil besøge, allerede hjemmefra og glæd jer til dejlige oplevelser sammen. Det kan være sjovt at planlægge, hvad I skal opleve og derved forøge forventningens glæde. De spændende oplevelser er med til at skabe jeres unikke sommerhusferie og minder, der vil vare i mange år frem.

Her på siden har vi samlet en lang række attraktioner, hvor vi kan tilbyde jer rabat, når I lejer jeres sommerhus hos Sol og Strand. I kan få rabat på en mængde spændende attraktioner for både familier og par. Når I har bekræftet bookingen af jeres sommerhus, får I tilsendt en e-mail med muligheden for at købe entrebilletter til de viste attraktioner til fordelagtige priser. Så kan I planlægge og forberede jeres ferie i sommerhus og tilmed spare penge. Så er der måske lidt ekstra penge til andre oplevelser og lidt til at forsøde ferien med.


 
 
 

Dejlige oplevelser på jeres ferie

I Danmark kan I også få skønne oplevelser udenfor sommerhusets dør. Det kan være dejligt at kombinere ferien med udflugter og oplevelser i nærområdet. Det danske land er fyldt med flotte kyststrækninger med smukke sandklædte strande, der altid er populære at besøge ligegyldig årstiden. Det betagende hav er charmerende, hvad enten det er en varm sommerdag eller en kølig vinterdag og på stranden er der altid noget at opleve. Om sommeren er det dejligt at kaste sig ud i de blå bølger og nyde det dejlige vand. Her er der plads til badedyr og leg med badebold. På alle dage af året er stranden et skønt sted at gå tur. I kan samle flotte strandskaller og sten eller hvis I er heldige, finder I måske rav blandt det opskyllede tang. Har I lyst til at være aktive kan I medbringe jeres cykler eller leje cykler i nærheden. Der er mange gode cykelruter i Danmark og det kan være en hyggelig måde at være aktiv på med familien. Spænd cykelhjelmene og tag måske en dejlig picnickurv med, når I cykler ud på nye oplevelser. Det kan også være et spændende indslag på ferien at leje heste og prøve kræfter med en tur i det blå på hesteryg. Guidede rideture kan være en helt ny måde at opleve naturen på og er en hyggelig måde at tilbringe tiden på sammen.

Hvis I vil nyde naturen i et langsommere tempo med tid til fordybelse, er der også mange gode vandreruter at tage på. Her er der tid og plads til at stoppe op og dufte til blomsterne eller se på de smukke fugle på himlen. De danske skove er altid smukke og betagende at gå tur i og tit kan I finde sjove naturlegepladser og hundeskove at besøge. I kan også prøve kræfter med lystfiskeri ved søer og kyster. Det kan være dejligt at stå og nyde naturen, imens I fisker og er der bid, har I noget at spise til aftensmaden. Der er også mulighed for at tage et parti golf, når I er på ferie i sommerhus. Rundt omkring i landet finder I mange smukke golfbaner, hvor I kan få et godt spil. Er I vandhunde og vovehalse, kan det være sjovt at windsurfe og i Danmark er der mange gode lokationer, hvor I finder optimale forhold til netop den sport. Det kan også være sjovt at prøve kræfter med kitebuggy og suse af sted på stranden. Eller spænd løbeskoene og tag på dejlige ture i det smukke landskab omkring jeres sommerhus. Her finder I ofte et dejligt varierende underlag i form af både skov og strand, så løbeturen kan få lidt ekstra udfordring. Mountainbiking, kanotur, skøjteløb og naturfitnessredskaber – der er mange muligheder for en aktiv ferie for hele familien, når I holder ferie i sommerhus.

To børn på hvert sit badedyr i vandet ved stranden

I Danmark finder I mange spændende attraktioner. De spænder fra alt fra små kunstgallerier, hvor I kan fordybe jer i kunsthåndværket til storslåede forlystelsesparker og dyreparker, hvor I kan få sus i maven og se på fascinerende dyrearter. Besøg spændende kunstmuseer og oplev spændende kunstsamlinger. De fleste kunstmuseer har særudstillinger, så et besøg byder altid på noget nyt hver gang. Der er også mange spændende museer at besøge rundt om i Danmark. Et museum i dag er ikke, hvad det var engang og er ofte præget af spændende oplevelser og nye måder at formidle viden på. At tage på museum er en spændende tidsrejse for hele familien, hvor I kan få en fornemmelse af, hvordan livet blev levet i gamle dage. Det kan tit afføde spændende samtaler efterfølgende og tanker omkring den udvikling der har været.

I ferielandet finder I mange sjove forlystelsesparker, som står klar til at give jer vilde sus i maven og farverige oplevelser. Prøv ture i de vilde rutchebaner og hvin af fryd, når de slår uventede sving på banen. I forlystelsesparkerne er der meget at opleve og prøve for alle i familien. Store legepladser og frokost udenfor – her er der altid noget at se på. Det bliver ofte en lang og aktiv dag, hvor I falder om på sofaen i jeres sommerhus, mættede af nye sjove indtryk. Det kan også være spændende at gå på opdagelse i de mange fiske- og dyreparker rundt om i landet. Lad jer fortrylle af de store akvarier med farverige fisk og sjove havdyr. Her kan I, udover at beundre de mange smukke dyr, lære en masse om dem og deres levevis på en spændende måde. Lyt til de store brøl fra en tiger og den lystige skratten fra papegøjer – besøg en af de mange flotte dyreparker, som I finder rundt om i landet. Der er mange slags dyreparker lige fra de klassiske zoologiske haver til de kæmpestore safariparker, hvor I kan køre i bil og måske komme helt tæt på jeres yndslingsdyr. Alle dyreparker byder på spændende møder med eksotiske dyr og spændende viden om dyrene. Samtidig finder I også tit sjove legepladser her, hvor børnene kan more sig og de voksne kan tage et velfortjent hvil.

Rutchebane med rød vogn fyldt med mennesker

En ferie i sommerhus i Danmark behøver ikke at være dyr. Udover at kunne spare mange penge på entrepriser, kan I også finde vores dejlige sommerhuse med forskellige typer rabat. Vi har både rabatter og tilbud til de korte og lange ferier i sommerhus og når der er sparet lidt på opholdet, er der råd til mere af alt det sjove i ferien. Så kan der måske være til en ekstra forlystelse eller en kæmpe stor is, når I går tur på stranden. Når I holder ferie i sommerhus kan I nyde at sammensætte lige præcis den ferie, som I selv ønsker. I er altid tæt på en skøn natur og spændende attraktioner, så det eneste som I skal gøre, er at vælge hvordan jeres ferie skal være denne gang.

Tilbud og rabatter på sommerhusferie og oplevelser

 
Last minute

Last minute

Tag i sommerhus den kommende lørdag og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie i påsken

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til jer, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor I kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Spar-Ferie

Spar-Ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personers rabat

2-personers rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 25 % rabat på ferien i sommerhus.

Her-og-Nu-ferie

Her-og-Nu-ferie

Solen varmer, og I vil bare afsted til havet og stranden. Book et Her-og-Nu sommerhus og skynd jer afsted på miniferie i sommerlandet.

Danmarks-Rabatten

Danmarks-Rabatten

Når I lejer sommerhus, får I adgang til Danmarks-Rabatten. Her finder I et stort udvalg af rabatbilletter til Danmarks mange attraktioner.