Pris garanti Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring
 

Dana Cup - internationalt fodboldstævne for unge

Dana Cup fodboldstævne. Find jeres overnatning til Danmarks største sportsbegivenhed, Dana Cup, nu!

Kategori
?
Nordvestjylland, Skagen, Nordby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus i by, 10-0802, Skagen, Nordby
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

DKK 7069,-
Lør 20-07-2019 - Lør 27-07-2019

Kategori
?
Nordvestjylland, Skagen, Nordby Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Ferielejlighed i by, 10-0836, Skagen, Nordby
 
4 Sovepladser, 1 Soverum

 

DKK 6053,-
Lør 20-07-2019 - Lør 27-07-2019

 

Bestil overnatning til Dana Cup allerede nu!

Book jeres sommerhus til Dana Cup nu, mens udvalget er størst. Sol og Strand tilbyder sommerhuse for enhver smag i attraktive ferieområder nær Hjørring, hvor Dana Cup afholdes.

Det internationale foldboldstævne Dana Cup afholdes hvert år i Hjørring - den sidste uge i juli. I 2019 foregår det i uge 30. Dana Cup byder på en stor sportslig, social og kulturel oplevelse med international atmosfære og unge mennesker fra hele verden.

Familier til deltagerne i Dana Cup ønsker i stigende omfang at følge med spillerne til Dana Cup. For mange er det blevet en hel tradition at tage til Dana Cup og se børnene spille. Derfor er det oplagt at bo sammen i et hyggeligt sommerhus ved Vesterhavet, tæt på badestrand, spændende attraktioner og selvfølgelig Dana Cup området.

house_11-0202

Kombiner sommerferie og Dana Cup

Da Dana Cup varer en hel uge, er overnatning i sommerhus i et skønt ferieområde ved stranden, en oplagt overnatningsmulighed. I kan vælge et Sol og Strand sommerhus i en af de populære feriebyer, som fx Løkken, Lønstrup, Tornby og Tversted, der ligger i nærheden af Dana Cup, og kombinere fodboldstævnet med en ferie i sommerhus.

I kan følge alle Dana Cup kampene og bagefter kan I bade i Vesterhavet, slentre rundt i feriebyerne, shoppe og spise is eller besøge nogle af områdets attraktioner, som fx Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller Ørnereservatet..

Om aftenen, efter dagens sportslige udfordringer til Dana Cup, kan I hygge jer sammen i sommerhuset eller gå ned til stranden og nyde solnedgangen. Er I hundeejere, er et sommerhusophold også ideelt for jer, da Sol og Strand tilbyder mange sommerhuse, hvor jeres hund også er velkommen.

house_11-0192

Lønstrup - charmerende ferieby tæt på Dana Cup

Stemningsfulde Lønstrup ligger kun 13 km fra Hjørring, og her er et sommerhus ideelt til overnatning i forbindelse med Dana Cup. Sol og Strand tilbyder mange skønne sommerhuse her for enhver smag og pengepung.

Foruden den dejlige sandbadestrand byder Lønstrup på smukke huse, en afslappet stemning, restauranter, butikker, indbydende iskiosker og et stort antal kreative kunsthåndværkere. Og lige uden for Lønstrup kan I bestige den store sandklit Rubjerg Knude og se Rubjerg Knude Fyr - et vartegn for området.

Læs mere om Lønstrup og find sommerhuset til jeres Dana Cup ferie i uge 30, fra den 21. til den 28. juli 2019.


youtube

Om Dana Cup

Dana Cup er Danmarks største sportsbegivenhed og en af verdens største foldboldturneringer for unge. Dana Cup blev første gang afholdt i 1982, hvor 222 hold deltog. I 2019 afholdes stævnet så for 37. gang, og her deltager ikke mindre end 1.000 hold. Deltagere fra 100 forskellige nationer har besøgt stævnet gennem tiden.
DanaCup Dana Cup åbnes med en præsentation af holdene, hvor alle 20.000 deltagere marcherer ind på stadion, og efter den officielle åbning af Dana Cup, bliver deltagerne rystet sammen med en popkoncert. Efter åbningsdagen venter en uge fyldt med fodboldkampe og masser af sjove oplevelser.

Fodboldstævnet Dana Cup handler først og fremmest om fodbold, men deltagerne får samtidig en masse sociale oplevelser med hinanden - både på og uden for banen. Jævnaldrende unge fra hele verden kæmper om pokaler og medaljer på 50 enestående græsbaner, og kampene bliver bedømt af rutinerede, internationale dommere. Uanset, hvor langt et hold når, er alle spillere sikret minimum 4 kampe. Og alle deltagere modtager som minimum et diplom og alle hold får et holdfoto.

Læs mere om Dana Cup 2019 her.

Overnatning i forbindelse med Dana Cup

Deltagerne ved Dana Cup er som regel indkvarteret på skoler, hovedsageligt i Hjørring og omegn, og for de fleste familier kan en uges overnatning på hotel blive en dyr fornøjelse, ligesom det kan være svært at finde ledige værelser i perioden. Hos Sol og Strand har vi ca. 1.000 sommerhuse, som er ideelle til overnatning i forbindelse med Dana Cup, da de ligger i fornuftig køreafstand fra Hjørring.

Se hele vores store udvalg af sommerhuse i uge 30 her.

Overnatning til events

 
Dana Cup

Dana Cup

Søger I overnatning I forbindelse med Dana Cup? Lej sommerhus nær Hjørring, så hele familien kan støtte op om fodboldstævnet og sove godt.

Made in Denmark - European tour

Made in Denmark - European tour

Lej et sommerhus tæt på Danmarks største golfbegivenhed Made in Denmark, så er både overnatning og golfoplevelser i verdensklasse i hus.

Folkemødet Bornholm

Folkemødet Bornholm

Skal I til Folkemødet, så er overnatning i sommerhus en stor fordel. Her kan I forberede jer, lade op og hygge med resten af familien.