Billig sommerferie i sommerhus

Sommerferie i sommerhus er danskernes foretrukne ferieform, og det er ekstra populært, hvis den danske sommer viser sig fra sin milde og solrige side. Fordelen ved sommerferie i sommerhus er, at det er en billig ferieform i forhold til andre typer ferie. Her kan I læse om, hvordan I holder en billig sommerferie i sommerhus.

Kategori
?
Nordvestjylland, Vangså Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 17-1707, Vangså
 
4 Sovepladser, 3 Soverum

 

DKK 2890,-
Lør 24-07-2021 - Lør 31-07-2021

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rudbøl Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-5076, Rudbøl
 
2 Sovepladser, 1 Soverum

 

DKK 2969,-
Lør 24-07-2021 - Lør 31-07-2021

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vejers Strand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Ferielejlighed, 25-5207, Vejers Strand
 
2 Sovepladser, 1 Soverum

 

DKK 2847,-
Lør 24-07-2021 - Lør 31-07-2021

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Vejers Strand Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Ferielejlighed, 25-5163, Vejers Strand
 
2 Sovepladser, 1 Soverum

 

DKK 2567,-
Lør 24-07-2021 - Lør 31-07-2021

 

Planlægning af billig sommerferie i sommerhus

Når I søger efter et sommerhus i søgefeltet på vores online katalog, kan I gå ind under ’udvidet søgning’ og udvælge det maksimale beløb, I ønsker at give for en uge i sommerhus. På den måde får I hurtigt et overblik over, hvilke sommerhuse, der ligger indenfor jeres budget, så I kan få en billig sommerferie i sommerhus.

Hold en billig sommerferie i sommerhus

Bo et stykke væk fra havet

Jo tættere, I vil bo på havet og stranden, jo dyrere er det at leje sommerhus. I skal derfor overveje, om I har brug for at kunne gå til havet på få minutter, eller om ferien bliver ligeså god, hvis I fx skal gå eller cykle i 15 minutter for at komme til stranden. Hvis I ikke har noget i mod at bo lidt længere væk fra havet og stranden, kan I holde en billig sommerferie i sommerhus.

Hvor meget har I brug for i ferien?

Jo mindre ekstra udstyr og materiel luksus, jo bedre for pengepungen. Hvis I bare gerne vil lidt væk hjemmefra, og formålet med ferie er at være samme, slappe af og tage på udflugter i området, kan det være, at I ikke behøver vaskemaskine, kæmpe fladskærmstv, spa eller det nyeste udstyr i køkkenet. Måske kan I endda undvære internetforbindelse, så intet distraherer jer i ferien, og I kan hygge sammen og komme helt ned i gear. Jo mindre, I behøver af udstyr og moderne indretning, jo nemmere bliver det for jer at holde en billig sommerferie i sommerhus.

Vælg 2-3 stjernet sommerhus

I kan holde en billig sommerferie i sommerhus, hvis I vælger at leje et sommerhus i en kategori med to eller tre stjerner. Disse sommerhuse, er gode, gedigne sommerhuse, der ofte oser af sommerhushygge. Sommerhusene er måske ikke er af nyeste dato, men de er blevet løbende renoveret og er i fin stand. Møblerne er heller ikke altid af nyeste dato, men fejler ikke noget.


Alle sommerhuse i lavere kategorier har det basisudstyr, der skal til for at holde en god, billig sommerferie i sommerhus, nemlig ovn, kogeplader, køleskab og tv.


I kan også være heldige at finde et moderne sommerhus med masser af udstyr, som passer til jeres feriebudget, fordi sommerhuset ligger langt væk fra havet, populære, badebyer, større byer og forlystelser og attraktioner.

Lej sommerhus sammen med venner eller familie

Hvis I deler udgiften til sommerhuset med venner eller familie, kan I også få en billig sommerferie i sommerhus. Er I fx en familie, som består af forældre og to børn, kan I leje et sommerhus til 6 personer og tage bedsteforældrene med i sommerhus. I kan også leje et større sommerhus, hvor der er plads til to familier.

Lej et billigt sommerhus hos Sol og Strand Feriehusudlejning

Kig efter rabatter

Der er ofte rabatter og tilbud på sommerhuse, hvilket gør det nemt at holde en billig sommerferie i sommerhus.


Hvis I ikke har brug for at planlægge sommerferie lang tid i forvejen og har mulighed for at tage spontant afsted i sommerhus, så kan I leje et sommerhus Last Minute. Der er altid sommerhuse med Last Minute rabat og udvalget af huse skifter hele tiden. I kan spare helt op til 40 %, når I lejer et sommerhus Last Minute, hvilket giver jer mulighed for at holde en billig sommerferie i sommerhus.
Se sommerhuse med Last Minute rabat.


Er I to personer, der vil holde en billig sommerferie i sommerhus, så er der mange sommerhuse, hvor I kan få 2-personers rabat. Rabatten henvender sig fx til ægtepar, der vil afsted uden børn eller børnebørn eller veninder eller venner, der vil ud at opleve noget sammen. Da børn under 3 år kvit og frit kan tages med i sommerhus, er 2-personers rabatten også et godt tip til par, der har børn under 3 år.
Se sommerhuse med 2-personers rabat.

Sparetips til billig sommerferie i sommerhus

Når I holder billig sommerferie i sommerhus, kan I spare yderligere penge ved at droppe restaurantbesøg og lave mad i sommerhusets køkken i stedet for. I et sommerhus har I alt, hvad der er brug for, når I skal lave lækker mad, både morgen middag og aften.


I kan sagtens komme ud opleve en masse, når I holder billig ferie i sommerhus. Der er altid mange muligheder for at tage på ture i naturen omkring sommerhuset. I kan undersøge de lokale vandre- og cykelruter, tage madpakken med og begive jer ud i det blå. Her vil I komme igennem smukke landskaber og forhåbentligt få nogle flotte naturoplevelser.

Find billige sommerhuse til sommerferien

I kan også tjekke, hvilke muligheder, der er for gratis oplevelser i jeres ferieområde. Det kan være gratis koncerter, live musik på den lokale pub, guidede ture med naturvejleder eller lokale seværdigheder, hvor I ikke skal betale entre.


Ferie i Danmark

 
Efterårsferie

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor I kan hygge jer med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktive i naturen.

Påskeferie

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og giv jer tid til at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Juleferie

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Hyg jer med god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Nytårsferie

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad I er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

Sommerferie

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Vinterferie

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har I fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Vesterhavet

Vesterhavet

Små hyggelige badebyer, natur, frihed, brede sandstrande og masser af frisk luft. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker.