Ree Park Safari

Spændende oplevelser i Djurslands store, flotte safaripark - på dyrenes præmisser

Dyrenes verden helt tæt på

I den store safaripark på Djursland kan I få masser af vilde indtryk. I rejser gennem fire verdensdele i parken og oplever en verden fuld af spændende og fascinerende dyr. Dyrene har god plads til at bevæge sig og udøve deres naturlige adfærd i de smukke og naturskønne rammer. I kan hver dag opleve mange sjove og spændende aktiviteter for hele familien.

Land Rover Safari 

I kan tage med ud på den store savanne på en forrygende safaritur, hvor I kommer helt tæt på giraffer, strudse, næsehorn og et væld af andre dyr. Jeres guide vil undervejs fortælle om de mange vilde dyr.

Vilde dyreaktiviteter 

I må ikke gå glip af de mange sjove dyreaktiviteter, hvor I kan se Danmarks eneste geparder jagte deres føde med 70 km/t - eller I kan opleve de energiske lemurer, når de springer rundt efter frugt og I kan også se odderne, når de flokkes om føden. Ved fodringerne vil guiderne fortælle om dyrene, og I skal naturligvis være velkomne til at stille spørgsmål!

Spændende dyr på Naturscenen 

I kan også nyde en fantastisk fremvisning på Naturscenen, hvor I kan opleve alt fra farvestrålende og fascinerende fugle til kloge grise. Her får I en stor oplevelse og et godt indblik i dyrerenes verden.

Kamelridning 

Her kan I stige ombord på det, man også kalder ørkenens skibe - nemlig kamelerne. I kan prøve en sjov ridetur på en af parkens store kameler, og voksne er også velkomne til at prøve.

Stor naturlegeplads 

Slip børnene løs på den store naturlegeplads - og slap bare af! De stribede naboer skal nok holde øje: Tigrene bor nemlig lige ved siden af!

Abeskøn gåtur 

Besøg de skønne abeøer og mød nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter.

Amerika Expressen

Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor I kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft
Tlf: 86 33 61 50
info@reepark.dk
https://reepark.dk/
Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15
8400 Ebeltoft
Tlf.: 86 33 61 50