Givskud Zoo

Ta' på safari i jeres egen bil og kom tæt på vilde dyr fra hele verden

1 billet – 3 oplevelser: Zoo, safari og dinoer

Tag på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. Kom tæt på løver, giraffer og næsehorn. Og tag på en vild gåtur 150 mio. år tilbage i tiden, og mød kæmpestore dinosaurer.

Glæd jer til en forrygende dag i dyrenes verden, hvor hele familien får oplevelser og tid til at være sammen. Kør den klassiske safaritur i jeres egen bil, og mød dyr fra både Afrika, Nord- og Sydamerika. Hold tilbage for en giraf, der krydser vejen, og se zebraerne løbe på savannen. Safarituren slutter selvfølgelig hos løverne. Mærk gyset, når de store katte lister rundt om jeres bil - hvis I da tør?

I kan også tage på safari til fods og hilse på hangorillaen Kipenzi og hans flok. Eller se dyr som ulve og elefanter blive fodret. Børnene kan endda hjælpe zoo-guiden med at fodre kameler. Bliv også klogere på løven, når guiden hver dag fortæller om dyrenes konge.
Husk også at besøge det store tropehus med parkens sydamerikanske kæmpeoddere. De to voksne og deres 6 unger er meget 'snakkesalige' og fantastiske at se, når de bliver fodret.

Hold jer tæt sammen på gåturen rundt i den nye dinosaurpark, hvor der er over 40 dinoer udstillet. Bliv ikke forskrækkede, når Tyrannosaurus rex drejer hovedet og brøler, eller Dilophosaurus hvæser. Alle dinosaurer er nemlig i fuld størrelse - også den 40 meter lange Argentinosaurus, der er verdens største.

Afslut dagen med hygge på den store legeplads, hvor børnene kan få lov til at være vilde. Eller prøv nogle af de mange andre børneaktiviteter: I weekender og højsæson kan I vaske guld, bage snobrød i tipilejren og støbe en dinosaurtand eller tage på fossiljagt i dinosaurparken.


 

 

 

 

Givskud Zoo
Løveparkvej 3 Givskud
7323 Give
Tlf: 75 73 02 22
info@givskudzoo.dk
https://www.givskudzoo.dk/
Givskud Zoo
Løveparkvej 3 Givskud
7323 Give
Tlf.: 75 73 02 22