Den Blå Planet

Besøg Nordeuropas største akvarium i et spektakulært byggeri i Kastrup

Den Blå Planet byder på et væld af spændende oplevelser. Nordeuropas største akvarium tager dig på en rejse, hvor du kommer helt tæt på havets forunderlige verden. Besøg de legesyge havoddere Mojoe og Agnes i det nye havodderanlæg, der er specialdesignet til havoddernes sprælske narrestreger. Tag turen til det varme Ocean, hvor hammerhajer med elektriske sanser patruljerer sammen med enorme rokker. Gå på opdagelse ved koralrevet, hvor smukke fisk i alle regnbuens farver svømmer rundt blandt flotte, levende koraller.

Amazonas byder på action, når 2.000 glubske piratfisk med barberbladsskarpe bisser flænser kød af deres bytte, mens fisk fra havene omkring os kan opleves i det kolde nord. Hør også forunderlige søforklaringer, rør ved levende krabber og søstjerner, og sæt jeres fingeraftryk med ægte blæksprutteblæk. På Den Blå Planet er der oplevelser for enhver.

Nyd desuden udsigten over Øresund fra spisestedet ØST. Her bugner menukortet af lækre retter inspireret af det nordiske køkken. Med årstidernes friske råvarer og fisk og skaldyr fra havene omkring os er der noget til enhver smag.

Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Tlf: 44 22 22 44
mas@denblaaplanet.dk
https://denblaaplanet.dk/
Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Tlf.: 44 22 22 44