AQUA Akvarium og Dyrepark

Velkommen til AQUA - en perle af familieoplevelser!

Besøg AQUA Akvarium og Dyrepark og se dyrene i øjnene

Tag på en sjov og lærerig rejse i AQUA Akvarium og Dyrepark, der er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og som formidler om dyrene og fiskene i og ved de ferske vande. AQUA er også en stor dyrepark med dyreanlæg, vildmarkssti, legeplads og legeområdet "Vandets Kraft". I AQUA kan I se oddere og glubske rovfisk jage i søens dyb, mens ænderne dykker og bæverne bygger dæmning. Oplev også sumpbævere, mink, storke, hugorme, vildsvin, mårhunde og vaskebjørne. Mad og drikke kan købes I caféerne.

Aktiviteter for alle

I AQUA er der aktiviteter og oplevelser for børn, unge og voksne. Både inde og ude, i al slags vejr. Rør fiskene i rørebassinet, kom tæt på dyrenes hemmelige liv i søernes dyb og få mere at vide i de store udstillinger. Kom og vær med, når dyrepasserne fodrer dyrene, - AQUA har et dagligt aktivitetsprogram med fodringer og speaks. I AQUA’s dejlige park kan I slappe af, nyde dyrelivet eller prøve kræfter med vildmarksstien, vandkanonerne og alle de andre sjove vandaktiviteter. Husk tørt tøj!

Leg og lær om Gudenåen, Danmarks eneste flod

På 2. sal i AQUA kan I opleve Gudenåens forløb fra udspringet i Tinnet Krat til udløbet i Randers Fjord. Oplev Gudenåens liv og lær om de spændende dyr, der lever her, lige fra de små insekter til de store lurende gedder. Hør Moder Gudenå fortælle om sit liv som å, og test om I kan springe som en laks eller flyve som en isfugl.

Åbent hele året

AQUA er en helårs-attraktion, der blot er lukket nogle dage op til jul samt to dage omkring nytår.

 

AQUA Akvarium og Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg
Tlf: 89 21 21 89
aqua@ferskvandscentret.dk
https://visitaqua.dk/
AQUA Akvarium og Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg
Tlf.: 89 21 21 89