Naturparken Hindsgavl Dyrehave

Naturparken Hindsgavl Dyrehave - unikke oplevelser

Naturcenter Hindsgavl

Fra Naturcenteret er der direkte adgang til stier ud på Hindsgavl-halvøen. I aktivitetsområdet er der bålpladser, naturlegeplads for børn i alle aldre samt og bord og bænke, hvor I kan nyde den m
edbragte mad. 

Hindsgavl-halvøen

Herregårdslandskabet på Hindsgavl-halvø har det hele. Åbne sletter. Gamle bøgeskove. Våde enge. Stejle skrænter. Vandhuller. Dyr. Planter. Vilde historier. Optimale forhold for stille gåture eller friluftsaktiviteter. 

Vær aktiv i naturen

Her finder I alt indenfor afmærkede løberuter, vandreture, orienteringsløb – plus afmærkede ridestier og p-plads for hestetrailere. Her er også både bålpladser i området og ved Naturcenteret.
Lillebælt lokker med masser af aktivitet på og under vandet. Lystfiskeri, kajakroning og dykning er bare nogle af dem.

Det er også muligt at overnatte på halvøen. I de 2 ny opførte shelters, kan I falde i søvn til bølgernes brusen – vågne med solen i ansigtet og have udsigt til Lillebælt med legende marsvin og de to smukke broer i baggrunden.

Udstillingen

På en tur rundt i udstillingen vil I få smagsprøver på Hindsgavl-halvøens mange herligheder gennem ord, lyd, billeder og sanseoplevelser. Udstillingen har et særligt område for fordybelse, hvor I kan nyde udsigten eller lytte til spændende historier skrevet med inspiration fra natur og kulturhistorie. 

Naturparken Hindsgavl Dyrehave
Galsklintvej 2
5500 Middelfart
Tlf: 88 88 55 00
https://hindsgavldyrehave.middelfart.dk/
Naturparken Hindsgavl Dyrehave
Galsklintvej 2
5500 Middelfart
Tlf.: 88 88 55 00