Mariager Saltcenter

Lyst til at opleve en verden af salt?

Så glæd jer til en sjov dag i Mariager.

Har I nogensinde været nede i en 'saltmine', lavet sjove forsøg eller badet i Det Døde Hav? Det kan I på havnen i den smukke gamle by Mariager. Det allerbedste er, at I ikke bare er sjovt, I bliver også lidt klogere af det.

Når I besøger Mariager Saltcenter, træder I ind i en verden af salt. Her kan I tage elevatoren ned i den gamle saltmine, se hvordan vi syder de smagfulde krystaller, der er mere end 250 mio. år gamle, prøve mikroskoperne i vores laboratorium, hygge med leg i vores udendørs salthave og se vores udstilling,
der giver noget at tale om bagefter.

Tager I badetøjet med, kan I nyde en afslappende badetur i vores varme saltvandbassin, der er næsten som at bade i Det Døde Hav - og har I lyst til at blive forkælet med salt-wellness, så er det også muligt.
Husk at booke tid i forvejen.

Når sulten melder sig, glæder vi os til at servere lidt lækkert for jer i Café Saltbøssen. Her kan I smage på livet og nyde udsigten over fjordens. Måske planlægge en tur rundt i den hyggelige gamle by Mariager.

Vil I vide mere inden i planlægger turen til saltcenteret, så tjek hjemmesiden. Her finder du også priser, åbningstider og alt mulig andet.

Mariager Saltcenter
Mariager Saltcenter
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Tlf: 98 54 18 16
reception@saltcenter.com
http://saltcenter.dk/
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Tlf.: 98 54 18 16