Kattegatcentret

Havet in Action - Er I klar til at gabe over et hav af oplevelser?

Bliv bidt af havet

Lad jer omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan I passer godt på havets natur. Uanset om I foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid!

Lad jer omringe af hajer

I Kattegatcentrets tropiske hajtank dasker og pjasker de store rokker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Stå helt tæt på og få vand i håret - eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem jer og hajerne. I kan også opleve vores unikke hajtræning, hvor I for alvor får indsigt i de fascinerende dyr.

Mere end 250 arter af dyr

Vidste I, at Kattegatcentret har mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden? Oplev alt fra fascinerende hajer, smækre sild og bidske havkatte til farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og nuttede sæler. Vores mange åbne akvarier byder på et sansebombardement af vandsprøjt, lugte og lyde - og i rørebassinerne kan I "klappe" en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber.

Kast jer ud på dybt vand og dyk med hajer!

Vil I helt tæt på de fascinerende hajer, kan I også kaste jer ud på dybt vand og dykke ned til dem! Tag et prøvedyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium og giv de fem forskellige arter af haj-five. Er I certificerede dykkere, venter de store tropiske hajer på jer i hajtanken!

Læs mere om åbningstider og dyk ned i de mange oplevelser på www.kattegatcentret.dk

Kattegatcentret
Kattegatcentret
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf: 86 32 52 00
gfj@kattegatcentret.dk
https://www.kattegatcentret.dk/
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf.: 86 32 52 00