Hedeland Naturpark

Kunstigt anlagt naturområde ved Hedehusene med talrige aktivitetsmuligheder

HEDELAND NATURPARK – a paradise to explore

Hedeland Naturpark er et natur- og friluftsområde med et særpræget og unikt landskab. Den tidligere grusgrav er det et spændende rekreativt område, hvor I kan opleve fiskesøer, veteranbane, minijernbane, ridebaner, golf- og gokartbane m.v. Og der er naturligvis masser af naturoplevelser til jer i området og på de hen mod 100 km gang-, cykel-, ride- og naturstier.

Hvis I er heldige, kan I møde rådyr, ugler eller gæs på træk, og der er en flot udsigt fra Gasbjerget og skibakken. Der er mange aktiviteter i området, som I kan deltage i. Hedeland Naturpark er åben hele året, og er beliggende mellem Roskilde, Hedehusene og Tune.

I Hedeland Naturpark finder I også en stor naturlegeplads, hvor der kan leges, udforskes og spises medbragt mad, og der er opstillet grill, så I kan tilberede jeres mad. På naturlegepladsen er blandt andet en 35 meter lang svævebane, petanquebane, ’klatreskov’ og småbørnslegeområde.
For de voksne, der vil udfordre sig selv, er der en 1,3 km lange powerfitnessbane, hvor kan kondition og muskler udfordres.

Se parkeringsmuligheder og læs meget mere om Hedeland Naturpark på parkens hjemmeside.

Hedeland Naturpark
Maglehøjgårdsvej 6 A
Tlf: 46136318
hedeland@hedeland.dk
Hedeland Naturpark
Maglehøjgårdsvej 6 A
2067
Tlf.: 46136318