Museum Østjylland, Grenaa

Spændende, kulturhistoriske udstillinger i Grenaa

Udstillingen ”Fire veje til Norddjurs: Havet, kalken, jorden og købstaden” er en af de største historiske satsninger i Aarhus 2017. Museet er renoveret fra kælder til kvist med helt nye faste udstillinger.
Kom med på 10.000 års historie på Norddjursland. ”Fire veje til Norddjurs” fortæller i fire temaer om de livsvilkår, menneskene siden stenalderen har levet under. 

Hør historien om Havet, der altid har haft en enorm betydning for djurslændingene. Og om Kalken og de andre råstoffer, der blev udnyttet af de dygtige djurslændinge. Oplev historierne om Jorden og den store sandflugtskatastrofe, der også kaldes Nordens Pompeji. Og slut af med at gå på opdagelse i Købstaden Grenaa, med dens smukke huse, imponerende købmandsgårde og aktive mennesker.
Der er sjove ferieaktiviteter for børnefamilier året rundt. I november og december er der skruet helt op for julehyggen med nissejagt, juleaktiviteter og julemarked i Købmandsgården. Museumsbutikken bugner af fristelser som museumskopismykker, salt, legetøj og garn.

Gratis adgang.

Museum Østjylland, Grenaa
Søndergade 1
8500 Grenaa
Tlf: 87 12 26 00
https://museumoj.randers.dk/museum-oestjylland/
Museum Østjylland, Grenaa
Søndergade 1
8500 Grenaa
Tlf.: 87 12 26 00